En gullsmed som synes i den store jungelen

Gullsmed Adolf Ruud i Drammen har røtter tilbake til 1920. I dag selger de gullsmedartikler i kvalitetsdesign, og tilbyr også det meste innen reparasjon og inngravering.

– Vi er opptatt av å tilby kundene totalservice og oppmerksomhet. Mange kunder fra andre distrikter opplever at det er hyggelig å handle her, fordi det er gode parkeringsmuligheter, og fordi de føler seg sett, forteller daglig leder Jan Ruud. 


Gullsmed Adolf Ruud ble etablert i 1920, og holder nå til sentralt gågata i Drammen. Butikken er tilsluttet ARTE gullsmedene, og selger smykker og gaveartikler i populære merker.
  – Butikken selger tradisjonelle gullsmedvarer i ulike prisklasser. Vi ønsker at alle skal kunne finne noe i butikken vår. Vi selger mye dansk kvalitetsdesign, og ønsker å fronte dette utad for å synes i den store jungelen – det finnes jo utrolig mange like butikker, sier Ingeborg Ruud.

Hun trekker frem Georg Jensen som et eksempel på en populær merkevare. Men gullsmeden selger også bundadsølv og norske merker som Van Bergen og Huldresølv.
  Butikken har et eget verksted hvor graveringer og reparasjoner utføres raskt. Jan og Ingeborg kan tilby det aller meste av reparasjoner, og de inngraverer også produkter i løpet av minutter, om kunden ønsker det.
  – Vi forsøker stadig å utvikle oss. I fjor oppgraderte vi butikken betydelig, og skal oppgradere ytterligere i 2015. Vi ønsker da å presentere merkene våre på en bedre måte, og utvide sortimentet i stor grad, sier Jan Ruud.  

I kombinasjon med hvitt gull er diamantvarer den største enkeltgruppen Gullsmed Adolf Ruud selger. Samtidig legger Jan og Ingeborg vekt på at prisene er mer enn konkurransedyktige. 

  – Vi har fått tilgang til mange internasjonale aktører og kan derfor selge varene til gode priser gjennom ARTE-kjeden vi er tilknyttet. Ved å kutte ut et ledd i distribusjonsprosessen, kan vi tilby de beste prisene til våre kunder.

Les mer...

2015-01-20 12.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv