162002 CG162002 CG0162002 CG1

En håndverksbedrift av den gode, gamle sorten

Det kan man trygt kalle CG Glass og Fasade AS i Kristiansand. Med glass som hovedprodukt betjener de både private og næringskunder i Agder-fylkene. Er uhellet ute, kan du ringe og få hjelp - døgnet rundt.

Den ærverdige bedriften har røtter tilbake til 1880, og har holdt til i dagens lokaler i Ægirsvei siden 1967. Driften i dag er todelt, forteller daglig leder Magne Lorentsen.


– Først og fremst er vi en glassmesterbedrift, men vi leverer også aluminiumskonstruksjoner og glassfasader til dører og inngangspartier. Dette går hovedsakelig til næringsbygg, men også til enkelte privatkunder som vil ha en eksklusiv dør som ingen andre har.


I staben har bedriften 13 ansatte som sitter på mye fagkunnskap. De kan rådføre og hjelpe kundene til å gjøre gode valg, og det meste av varene de omsetter kan de også montere.


– Vi jobber også en god del med rehabilitering. Det er for eksempel veldig mange vinduer på 70-tallshus som nå begynner å punktere, og da er det billigere å reparere og oppgradere glasset enn å skifte ut hele vinduet.. Ellers har vi døgnåpen vakttelefon. Ruter blir jo knust rett som det er, og da rykker vi ut og fikser. Siden vi selger dører, har vi også en låsesmed og vi leverer også låser.


Det blir stadig mer populært med glassverandaer. Sørlandsbedriften kan levere alt av vinterhager og hagestuer, og skreddersyr vinterhager i en mer eksklusiv kvalitet med glass og aluminium. De har produksjon av aluminiumskonstruksjoner på stedet, mens glasset får de levert av CG Glass i Vennesla. Lorentsen ser positivt på fremtiden.


– Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Produktspekteret vårt er også større i år enn på lenge. På rekkverk har vi nå stål og aluminium, og vi har blant annet fått tilgang på vinterhageprodukter, foldedører og skyvedører. Det er ikke den ting vi ikke kan skaffe og levere i glass og aluminium.  Flere og flere velger også glass til kjøkkenet og rundt kjøkkenbenken. Ikke til selve benkeplaten, men bak og rundt koketoppen og mellom overskap. Det er både dekorativt og lett å holde rent, avslutter han.

Les mer...

2016-05-13 11.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv