152050-Reidars Maleservice

En maler av den gode, gamle sorten

Når man har drevet et malerfirma i hele 30 år, er det ingen tvil om at det er kvalitet og profesjonalitet som står i fokus. Det er bare slik man overlever som håndverker, og Reidar Gregersen er en fagmann av de sjeldne i så måte.

– Jeg liker og er stolt av faget mitt. Det er også en av grunnene til at jeg har alltid vært ute og jobbet selv. Ved å ha finishen på alle prosjekt, kan jeg garantere kvalitet og alltid være påpasselig med at arbeidet er godt utført.

Gregersen etablerte Reidars Maleservice på Tjøme i 1985. Bakgrunnen hans den gang bestod av en periode som ansatt i et firma som drev med sprøytemaling. I fem år jobbet han også ved lakkavdelingen til Huseby, og drev med overflatebehandling av møbler. I mai i år kan han feire 30-årsjubileum med eget malerfirma.

– I dag driver jeg mye med utvendig og innvendig oppussing. Siden jeg holder til på Tjøme, er det en del svingninger i oppdragsmengden. Hovedmengden av bygg her ute er jo hytter og landsteder, og da er det naturlig at mengden øker på sommerstid når hyttegjestene kommer.

Han har også hatt mye jobb for Tjøme kommune, og har jobbet særlig med Tjøme kirke og Vasser kirke. I tillegg til maling driver han med både lasering og tapetsering. Bortsett fra oppdragene for kommunen, har Gregersen stort sett holdt seg til privatmarkedet i området  Tjøme og Vasser samt noe på Nøtterøy. Når det gjelder malerbransjen, synes han den har utviklet seg i feil retning de senere årene.

– Malerfaget har nesten blitt ødelagt, for det blir stadig færre ting å male innvendig i hus. Da jeg startet opp kom jo både inn- og utvendige vinduer umalt, mens i dag er både lister, paneler og vinduer ferdig malt. Jeg håper jeg kan holde på i fem år til, og få lov til å utføre den type jobb jeg liker og trives best i, som er innvendige arbeider.

Reidars Maleservice skiller seg ut fra mange andre i bransjen, for Gregersen er glad i puslearbeid. Han kaller seg selv en maler av den gamle sorten som liker å jobbe med pensel, og ikke bare med rulle. Og han maler gjerne møbler også.

– Jeg har veldig gode referanser, og har mange kunder som kommer tilbake. Det tror jeg jo er fordi jeg har gjort en god jobb. Både når jeg kommer og går fra et oppdrag, er jeg nøye med å rydde og ha det ordentlig. Det skal se strøkent ut, og det setter kundene pris på. Jeg er til for deg som er ute etter kvalitetsjobb av den gamle sorten.

Les mer...

2015-04-07 11.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Reidars Maleservice
  • E-post
  • Telefon:
    906 18 068
  • Adresse:
    Ormeletveien 151
    3145 Tjøme
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv