154017 LF

En noe uvanlig fargehandel

Det står stor respekt av en fargehandel som har eksistert i over 50 år. Da vet man at driften er tuftet på solid fagkunnskap og god service. Vi snakker om Lystrups fargehandel AS i Kristiansund!

Det var farfaren til Kirsti Ambt Lystrup, Harry Ambt Lystrup, som etablerte bedriften i 1964. I dag er faren Erik daglig leder, mens Kirsti jobber i butikken. De har holdt til i store lokaler i Verkstedveien 9 siden 1976, og er frittstående medlem av kjeden Nordsjö Idé & Design.
  – Som en faghandel kan vi tilby kundene god hjelp, service og gode produkter. Butikken har mange bein å stå på, og dette er nok grunnen til at vi har overlevd i over 50 år. Staben består av seks fast ansatte fire ekstrahjelper, forteller hun.

Lystrups fargehandel AS dekker det meste, med egen rammeavdeling hvor de rammer inn malerier og bilder. De har en hobbyavdeling og byens største tapetavdeling. I tillegg kommer maling til ut- og innvendig bruk fra Tjæralin og Nordsjö, samt gulv med alt innen tepper, gulvbelegg og parkett.
   – Vi har en egen hobbyavdeling der Panduro hobby er hovedforhandleren vår. Blant produktene har vi bakeutstyr fra Panduro og Cakas. Disse kan trygt kan brukes av alle, også barn, for mesteparten av dem er miljømerket. Alt i hobbykatalogen til Panduro kan ellers bestilles fraktfritt via oss.

Kundene dekker et bredt spekter. For tiden jobber de med å etablere en proffavdeling for malere. Målet er å tiltrekke seg flere håndverkere. En fordel er at butikken åpner kl. 08 hver morgen.
   – Ellers leier vi ut lifter, vi tilbyr snørbrøyting og sandstrøing om vinteren, og vi har egen feiebil som feier veier og parkeringsplasser om sommeren. Vi har også tatt inn solavskjeming fra LuxaFlex, de har innsynshindring og moderne gardiner til både kontor og privathus, sier Kirsti.

Hun og staben gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene. Får de en sjelden negativ tilbakemelding, retter de opp i det med én gang.
   – Man skal være fornøyd når man går ut døra hos oss. Ikke minst skal man ønske å komme tilbake. Dette jobber vi hardt for hver eneste dag!

Les mer...

2015-08-31 13.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv