154003 SØD

En regnskapsfører med personlig oppfølging.

Steen Økonomi og Data utfører alt av regnskapsoppdrag for både enkeltmannsforetak og bedrifter, med personlig oppfølging og engasjement ovenfor alle kundene.

   – Nærheten vi har til våre kunder gjør oss unike som regnskapsbedrift, forteller Per Henrik Steen.

Han har tyve års erfaring innen regnskapsføring og driver i dag firmaet Steen Økonomi og Data i Sarpsborg.
   – Bruker du et stort byrå som regnskapsfører til din bedrift, er det ulike personer som jobber med regnskapet ditt. En stor styrke hos oss er at du får én regnskapsfører å forholde deg til – en som kjenner deg og dine tall.

Regnskapsfirmaet startet han opp i 2006. I dag har Steen to ansatte og driver regnskapsføring for både enkeltmannsforetak og større bedrifter.
   – Før bestod regnskapsyrket av bokføring, men omfatter nå et langt større arbeid, sier og Steen legger til at en regnskapsfører i langt større grad må sette seg inn i trendene i bransjene og bedriftene han arbeidet for.
   – Regnskapsbransjen i Norge er en god bransje å være i, og vi får mange kurs, blant annet gjennom Norges Autoriserte Regnskapsforening, om utviklingen i ulike bransjer i landet, som er til god nytte for oss.

Selv om Steen Økonomi og Data utfører alle oppgaver innen regnskap, kan kundene deres selv hva de ønsker hjelp til.
   – Noen av våre kunder vil gjøre mest mulig selv, mens andre vil gjøre minst mulig. Dette er opp til kunden, sier han.

Les mer...

2015-08-31 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv