152039-Ditt hårstudio152039-Ditt hårstudio2

En salong som ser deg

Frisørsalongen Ditt Hårstudio er opptatt av å tilfredsstille sine kunders ønsker og behov. Derfor utvikler de seg kontinuerlig gjennom å følge kurs og trender på nettet.

– Vi har lett for å se og forstå kundene våre. For oss er det utrolig viktig at kundene blir fornøyde, og at vi klarer å tilfredsstille deres ønsker, forteller Inger-Lise Olsen, daglig leder i frisørsalongen, Ditt Hårstudio.




Frisørsalongen på Borgenhaugen startet Olsen opp i 2013 sammen med eier Hege Jørgensen. Frisørsalongen har i dag én fast ansatt, i tillegg til to lærlinger. 




– Som frisør er det utrolig viktig å utvikle seg kontinuerlig. Vi er veldig opptatt av å dra på kurs jevnlig og å følge med på nye trender på nettet. Det er viktig for oss å kunne tilby kundene våre den beste servicen, sier Olsen.

Hårstudioet tar inn lærlinger gjennom opplæringskontoret i Østfold. Olsen forteller at hun setter stor på pris på samarbeidet med dem. 




– Det å ta inn lærlinger innebærer at vi følger dem opp, og hjelper til med å få dem opp og frem. Det er en utrolig kjekk jobb. Det er viktig at de har stor interesse for faget og for det å bli frisør, sier Olsen. 




Selv begynte hun i faget for femten år siden, og startet for to år siden som daglig leder i Ditt Hårstudio. 



– Jeg elsker alt med faget. Ingen dag er lik, og det er utrolig store variasjoner i det vi gjør. Det kan være utfordrende å arbeide med barn som ikke vil klippe seg, eller å hjelpe kunder som har prøvd å klippe seg selv hjemme, men jeg møter stort sett på morsomme utfordringer, sier hun og legger til: 




– Det er spesielt kjekt når man får frie hender til å gjøre det man vil, og spesielt når kunden blir fornøyd med frisyren og fargene du velger ut.

Les mer...

2015-04-07 10.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Ditt Hårstudio AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      69 87 77 87
    • Adresse:
      Snekkerstubakken 26
      1738 Borgenhaugen
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv