En seriøs bilpleiebedrift

CarShine er den første bilpleiebedriften som ble Miljøfyrtårn. Nå prøver de å være et godt eksempel for resten av bransjen.

– Våre ansatte er svært fleksible og har høy kompetanse. Samtidig er vi ekstremt service-minded, sier Bernhard Roland, deleier i firmaet CarShine AS.

Bilpleiebedriften, som holder til i Sørlandsparken i Kristiansand, tilbyr tjenester som bilvask, lakkbehandling, motorvask, fjerning av lukt og riper i og på biler.

– Vi driver med manuell produksjon. Vi har selvsagt verktøy som vi bruker i jobben vår, men arbeidet utføres manuelt. Alt fra vasking til sliping av riper gjøres med varsomme hender, forteller han.

Gjennom årenes løp har flere bilforhandlere i Kristiansand sendt sine biler på behandling hos CarShine. Bay Auto (Ford) er et eksempel på én av dem som har behandlet alle sine biler hos bedrifen siden 1990.

– Det tolker vi selvsagt som en tillitserklæring. Vi har også avtaler med både Politiet, hjemmesykepleien og taxiselskap. Det er mange uheldige hendelser som kan skje i en bil i løpet av en biltur. De vet at vi klarer å få bort både røyk, spy og bakterier fra setene.

Hos CarShine arbeider det i dag 14 personer, fordelt på 12 årsverk. I løpet av ett år behandler de ansatte over 6000 biler i sine lokaler.

– Selskapet ble etablert tilbake i 1996, så hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Vi har gjennom disse årene gått en mer seriøs vei enn mange av våre konkurrenter, og fått til gode avtaler, sier Roland.

CarShine er et Miljøfyrtårn. Som den første bilpleiebedriften i landet, ble bedriften sertifisert tilbake i 2002. Det betyr at bedriften blant annet har en bevisst holdning til avfall og sortering og at de kun bruker godkjente og dokumenterte kjemikalier.

– Miljøet har alltid vært viktig for oss og vi søker stadig nye miljøvennlige måter å behandle våre biler på.

Les mer...

2015-12-22 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv