162048 MB162048 MB0162048 MB1

En solid byggevareforretning

Moi Bygg AS er en erfaren byggaktør som både rehabiliterer og bygger nytt. Med egen byggevare- og eiendomsutviklingsavdeling, tilbyr de et bredt spekter av tjenester med fokus på å se og ivareta kundene sine. Nå blir de også HIBA Hus forhandler, i tillegg til at de som eneste leverandør er i gang med å sette opp hybelhus i Egersund, Haugedalane, Sirdal, Lund, Kvinesdal og Flekkefjord.

Randi Rusdal, daglig leder i Moi Bygg AS og eiendomsutviklingsselskapet Husebygg AS, kan med rette se frem mot en spennende tid for det selveide familieforetaket som faren startet opp i 2001. Bedriften ligger i Lund kommune helt sør i Rogaland, og med de forskjellige avdelinger ivaretas boligkunden fra første spadestikk på tomta og fram til nøkkelferdig hus.


Moi Byggevare AS er totalleverandør innen byggevaresegmentet, og i deres butikk og lager på over 950 kvadratmeter tilbyr de et bredt sortiment av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Her finner du alt fra parkett og laminat til maling, listverk, verktøy og maskiner. Moi Byggevare AS, som nå blir Byggern, tar imot bestillinger per telefon som de kjører ut og leverer til kundene der de måtte ønske det.


Avdelingen Moi Eiendomsutvikling AS driver med kjøp, utvikling, utbygging og presentasjon av eiendommer til bolig-, nærings og fritidsformål i Lund- og Lister-området.


– Vi satser mer og mer på egne hytteområder og boligområder. Akkurat nå har vi 23 tomter her på Moi som vi selv eier og utvikler, og vi holder også på med tolv leiligheter i Kvinesdal i egen regi. Der sluttfører vi de siste enhetene i august. Leilighetene ble lagt ut rett før i fjor sommer, og nå er ni av dem solgt. Kundegruppen er godt voksne, enslige og par, forteller Rusdal.


Etter etableringen av det nye næringsområdet har Kvinesdal fått et delt bysentrum, og boligområdet Rusdal henviser til, er plassert midt i mellom. Leilighetene varierer fra det veldig tradisjonelle til det minimalistiske og opp mot det herskapelige.


Kunden i fokus 

Moi Bygg AS er svært fleksibel og har et stort fokus på god kundeservice. Kundene har mulighet til å velge egne løsninger på både nybygg og leiligheter.


– På en enebolig tar vi først et møte før vi lager en pris. Kunden får presentert sine ønsker, og vi gir råd basert på vår erfaring. Selv om vi har standardleiligheter, kan leilighetene tilpasses etter kundens ønsker. Når du ved overleveringen kommer inn i leiligheten, skal du føle at det er din leilighet, ikke én av tolv som er bygd etter entreprenørens mal. Kunden er veldig involvert i prosessen, og det føler vi blir verdsatt, sier Rusdal.


Moi Bygg AS har også levert flere offentlige prosjekt, deriblant den nye barnehagen på Moi og tre flyktningeboliger. Men per i dag arbeider de mest innen det private markedet og med egenutviklede prosjekter, blant annet et større prosjekt i Flekkefjord som er nå i emning. Her kan det ventes utsikt både over byen og fjorden når prosjektet er ferdigstilt.


– Når det gjelder arkitekter, har vi i dag et samarbeid med et lokalt kontor på Moi, Hetland tegnekontor. De leverer fullt ut tilrettelegging av alle tjenester, fra søknader og helt til ferdigattesten foreligger på huset.


Kundene kan bidra med fysisk egenkapital

Moi Bygg AS har vokst til en solid bedrift, også økonomisk, og opplever nå at store samarbeidspartnere tar kontakt for å utvikle prosjekter og invitere med inn i forhandlinger. Med størrelse følger også raushet: Ønsker kundene å spare kostnader, kan de være med og gjøre litt selv. Det regnes som kundenes egenkapital. Er du fingernem, kan du selv få liste, sette opp kjøkkeninnredning eller bidra med annet forefallende arbeid. Besparelsen gjør det også litt lettere for førstegangskjøpere som skal inn på markedet.


– Hos oss skal kundene føle seg sett og ivaretatt. Det krever god kommunikasjon begge veier. Skal kunden sette opp et kjøkken, og vi skal liste, må det overlappe hverandre, og stort sett fungerer det greit, smiler Randi Rusdal.


I tillegg til tradisjonelle byggetjenester som hus- og hyttebygging samt rehabiliteringsoppdrag, oppfører bedriften også bygg for næringsmarkedet.


– Vi står som hovedentreprenør, og leier inn underleverandører. Vi har et fantastisk godt samarbeid med blant annet Nils Kloster AS. Her på Moi er vi dessuten så heldige å ha Moi Elektro, avslutter Rusdal.

Les mer...

2016-05-31 15.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Moi Bygg
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      +47 51 40 90 40
    • Adresse:
      Øyevollveien 8
      4460 Moi
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv