152080-Nilsson Mo

En stødig rørleggerbedrift

Rørleggerfirmaet Nilsson Mo er den største og eldste bedriften i Helgeland, og kan skryte av leveringsdyktighet og bred fagkunnskap.

– Vi er en totalleverandør. Når kunder kommer til oss og ønsker å pusse opp badet, så trenger en ikke å kontakte noen andre. Vi har forstått at det enkleste for kunden er å ha én person å forholde seg til, sier Willy Pedersen, daglig leder i Nilsson Mo.

Rørleggerbedriften som i dag er eid av Elektro AS, har soVi skal holde avtaler og kundesier han. i vår bransje, og noe vi hele tiden strekker oss etter. Vi skal holde avtaler og kundeeksistert i 52 år i Mo i Rana, og har opparbeidet god fagkunnskap gjennom tiår.

 – Å være leveringsdyktig er svært viktig i vår bransje, og noe vi hele tiden strekker oss etter. Vi skal holde avtaler og kunden skal alltid få produktet en forventer. Det hender at å gjennomføre en jobb blir dyrere enn det i utgangspunktet har oppgitt, men når det oppstår ønsker vi likevel å holde på den prisen vi har gitt kunden, sier han.

Virksomheten på Helgeland driver blant annet med sprinkling, kommunalteknikk, varmepumper, industrirørlegging, samt sanitær og varmeinstallasjoner i næringsbygg, industrianlegg og boliger.

– Alternativ energi er på vei inn, og vi er svært opptatt av å holde oss oppdatert. Vi må hele tiden følge utviklingen og kjøre på. Det moderne mennesket er ikke ute å hugger ved lengre, og skal få tidsriktige produkter når han handler hos oss, sier Pedersen.

 

Bedriften er opptatt av å kurse sine ansatte for å følge utviklingen i markedet, og tar også inn én eller to lærlinger hvert år.

– Vi ønsker at lærlingene skal få mest ut av tiden som lærling i vår bedrift, og at de skal fullføre med flere kursbevis og sertifikat i lommen. De skal få en god ballast med seg. Det er svært viktig, ikke minst for kundene våre.

Et av bedriftens mål er å ha mer fokus på markedsføring i tiden fremover.


– Fagkompetansen kan ingen ta fra oss og vi er som sagt hele tiden opptatt av å kvalitetssikre oss og å følge med i tiden. Men vi ønsker fremover å markedsføre oss i større grad. Vi har startet litt, og ha blant annet begynt å ha på logo på oss når vi arbeider, sier Pedersen.

Les mer...

2015-04-07 15.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Nilsson Mo AS
  • www.nilsson.no
  • Telefon:
    751 278 80
  • Adresse:
    Høvleriveien 10
    8601 Mo I Rana
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv