161023 KN161023 KN0161023 KN1

Energi, glede og passion for faget

Klinikk Nova i Kristiansand er en skjønnhetssalong som tilbyr alt fra hudpleie til hårklipp. I år utvidet de bedriften og lanserte en helt ny salong i samme by.

– Vi har hjertet med i alt vi gjør og er 100 prosent perfeksjonister, sier daglig leder i Klinikk Nova, Tone Cascampas.

Hun startet opp hudpleieklinikken Klinikk Nova tilbake i 2010, etter å ha arbeidet som hudpleier og make-up artist flere tiår. Klinikk Nova holder til i Kristiansand og tilbyr blant annet hudpleiebehandlinger, brynstyling, fargeanalyse og make-up kurs.

– Alle som jobber her har stor passion for det de gjør. Vi er alle opptatt av å gi kjærlighet og være gode med mennesker. Når det sitter en kunde i stolen er jeg ivrig og opptatt av å få fram personens farger og konturer, sier Alexandra Cascampas engasjert.

Hun er Tone Cascampas datter, og er sammen med ni andre ansatt i Klinikk Nova fordel på to salonger i Kristiansand. Klinikken er allerede blitt veldig populær, og de ansatte forteller at kundegruppen strekker seg fra Sørlandet og helt til hovedstaden.

– Jeg tror konseptet vårt har truffet mange. Her har vi høy musikk og snakker og ler. Vi opplever også at kundene snakker med hverandre og er opptatt av hverandres behandlinger og resultater, sier Alexandra Cascampas.

Før etableringen av Klinikk Nova lanserte Tone Cascampas to sminkemerker: Zansuell og Bekk make-up. Produktene brukes i dag av profesjonelle makeup artister, hud- og frisørsalonger.

– Da jeg arbeidet som makeup artist på 80-tallet, synes det mange sminkemerker var vanskelig å passe til makeup analyser, og bestemte meg for å lage et eget merke, Zansuell, forteller hun.

Da Trinny og Susannah skulle lage program på kanal FEM i Norge ble Klinikk Nova forespurt om å være deres make-up team. I den forbindelse har sminkemerket som Cascampas lanserte blitt brukt av store stjerner som Kim Kardashian.

– Suksessen skyldes vel at vi har hele tiden følt at vi har hatt noe å tilføre bransjen, forteller hun.

Les mer...

2016-03-03 14.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv