142040NO-ovreeikerenergi

Energi til lokalmiljøet

Det er en flora av strømleverandører på markedet, og prismarginene er lave. Derfor er Øvre Eiker Energi opptatt av å fremheve sin lokale tilknytning. Når en kunde velger Øvre Eiker Energi, velger kunden nemlig også å bidra positivt til sitt eget nærmiljø.

– Overskuddet vårt går tilbake til lokalsamfunnet. Det betyr at du som kunde hos oss er med på å bidra til gode formål. Øvre Eiker Energi er offentlig eid, og vi støtter opp om barne- og ungdomsarbeid i nærmiljøet, forteller en engasjert Lars Øivind Andresen.

  Han er administrerende direktør i Øvre Eiker Energi. Selskapet har kommunalt eierskap, og fyller imponerende 100 år i 2015. Hovedgeskjeften er produksjon og salg av strøm, samt distribusjon gjennom eget nett. Selskapet konkurrer på like vilkår med andre aktører i Øvre Eiker. I tillegg til kraftleveranse kommer eget fiberbasert bredbåndsnett.
  – Vi har også utbygging av fiberbasert bredbåndsnett, og der er vi store. Så langt har vi 2500 hus i Øvre Eiker koblet opp mot fibernettet. Dette er et prosjekt vi begynte med i 2004, men det tok ikke av før i 2010. På dette feltet har vi samarbeid med NextGentel som leverer innholdstjenestene, for vi eier kun det fysiske fibernettet, utdyper Andresen.

Hans erfaring er at det er spesielt stor interesse i det lokale næringslivet for tjenestene som følger med et velutviklet fibernett. Fibernett gir et tilbud som har en rekke fordeler for både bedrifter og privatkunder. Samtidig skal Øvre Eiker Energi være en solid kraftleverandør med gunstige tilbud for både små og store kunder.
  – Produktene våre er transparente og enkle. På strøm tilbyr vi kundene «Eiker Innkjøpspris» eller «Eiker garantert fornøyd» som er innkjøpspris med garanti. Med garantikraft vil kundene få en garanti for at strømprisen ikke går over et visst nivå. Det innebærer at utgiftene blir forutsigbare. Vi har mange mindre og mellomstore bedrifter som kunder. Større bedrifter tilhører ofte konserner eller kjeder som gjør det vanskelig for oss som lokal aktør å få innpass, sier Andresen.

Med en lang rekke strømleverandører på markedet, er det viktig å skille seg ut og formidle egne styrker. For Øvre Eiker Energi handler det først og fremst om å fremme det viktige arbeidet de gjør for lokalsamfunnet. Det innebærer at alle kunder, både husstander og bedrifter, bidrar til å støtte opp om lokalsamfunnet alle er en del av.

Les mer...

2014-09-16 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Øvre Eiker Energi AS
  • www.oeenergi.no
  • Telefon:
    32 25 14 00
  • Adresse:
    Skotseluveien 29
    3300 Hokksund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv