Entreprenør av beste merke

I Jegteberg Entreprenør AS er de aldri ferdig med en jobb før kunden er 110 prosent fornøyd. I denne ærgjerrige holdningen til faget ligger også nøkkelen til Bykle-bedriftens suksess.

Daglig leder Robert Jegteberg startet selv opp som selvstendig næringsdrivende i en alder av 18 år. Han er utdannet tømrer, og etter 25 år i entreprenørbransjen, kan han trygt kalles en erfaren fagmann.
  – I dag driver vi mest med hytter og hus, samt betongarbeid. Arbeidsmengden fordeler seg cirka 50-50 på disse to feltene. Kjerneområdet vårt er anleggsvirksomhet, og vi har hatt en del store anlegg, deriblant Haukeli Kraft, forteller han.

Jegteberg Entreprenør AS påtar seg alle slags oppdrag, store som små, for både privatkunder og næringskunder. Så langt har aller største kontrakten vært en totalentreprise på 60 millioner, men selskapet utfører også småjobber som rehabilitering av bad hjemme hos privatkunder.

Allsidighet har alltid vært et viktig kjennetegn for Bykle-bedriften.
  – 2015 ser veldig bra ut for vår del. Bykle kommune skal bygge en del i løpet av året, deriblant et nytt helsehus, og i tillegg bygges Riksvei 9 stadig ut. Der er vi inne og gjør en del betongarbeid, så det skjer stadig vekk noe. Jeg tror ikke jeg har sett lysere på fremtiden noen gang, forteller Jegteberg.
  Han legger til at staben utgjør omtrent 20 årsverk. Alle de ansatte er folk med yrkesstolthet. Hvis det skulle gjøres en feil, er Jegteberg Entreprenør alltid raskt på plass for å rette det opp.
  – Vi gjør en god jobb, vi sørge for at kundene blir fornøyde. Det er alfa og omega. Samtidig har vi et kjempegodt arbeidsmiljø her hos oss, med sykefravær på under én prosent. Trivsel er viktig, da gjør vi også en bedre jobb for kundene. Og det er kundene som er i høysetet. De kommer alltid først, understreker Robert.

Les mer...

2015-01-22 15.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Jegteberg Entreprenør
  • Telefon:
    37 88 51 10
  • Adresse:
    Otravegen 108
    4755 Hovden
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv