154040 TS

Erfaring, effektivitet, fleksibilitet

Transportsentralen Sandefjord har over 70 års erfaring innenfor bransjen og nærmere femti anleggsbiler som kan transportere det meste, kranbiler som løfter for både private og entreprenører og sag til trefelling.

Transportsentralen Sandefjord A/S startet opp i 1944, holder til på Nordre Fokserød og kjører over hele Østlandet, mens nærområdet er Vestfold og Telemark. Firmaet er en sammenslutning av 28 selvstendige lastebileiere med nærmere 50 biler. Fra felles administrasjon er spennvidden stor. Bedriften transporterer det meste, men tyngden er på kran- og anleggsbiler.

Akkurat det med trefellingen er etterspurt, forteller daglig leder Heidi Dahl. Har du høye trær tett inntil hus eller bebyggelse som du ønsker fjernet? Det er et scenario TS Sandefjord møter svært ofte, og de hjelper deg mer enn gjerne med å felle trær og kjøre bort kvisten.
   – Særlig når et tre er vanskelig tilgjengelig og står nært strømlinjer, er det enkelt for oss å ta det. Vi har dessuten stubbfreser, slik at vi får vekk alt sammen, forteller Dahl.

Som transportfirma er de interessante for vanlige huseiere som skal bygge eller gjøre reparasjoner, ha et lass grus på gårdsplassen eller løfte opp takstein, men oppdragene kommer ofte via entreprenører og byggmestere. TS Sandefjord skrev høsten 2011 kontrakt med entreprenørselskapet Skanska for levering av anleggsbiler til E-18 parsellen forbi Sandefjord. Ny firefelts E-18 er planlagt ferdig høsten 2014. Om vinteren brøyter de rullebanen på Torp. Dahl har selv arbeidet innenfor transport i over 30 år. De 15 siste årene har hun vært i TS Sandefjord. På Nordre Fokserød har bedriften store utearealer til hengere og utstyr samt et administrasjonsbygg som den flyttet inn i høsten 2009.
   – Vi er en moderne transportbedrift som har mange fine løsninger når det gjelder anlegg, kran og distribusjon. Vi har et mangfold selv om vi er en nisje. Vi tenker nytt, og vi tenker både langsiktig og mot nye investeringer, smiler Heidi Dahl.

Les mer...

2015-09-02 17.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv