152035-Charles Kennedy Berg

Et byggmesterfirma som oppfyller drømmer

Tjømes eldste byggefirma feiret 40 år i 2011. Byggmester Charles J. Kennedy har oppnådd stor suksess ved å kunne tilby alt fra å tegne kundenes drømmehus, til å bygge det helt ferdig.

– Vi skreddersyr hus og hytter etter kundenes ønsker og behov. Firmaet vårt tilbyr også hjelp til å regulere og utvikle tomteområder, sier Charles Kennedy Berg.

Han startet opp firmaet Byggmester Charles J. Kennedy Berg AS i 1971 på Tjøme, og har i dag seks ansatte. Firmaet fokuserer på det private markedet, og har fokus på å oppfylle folks boligdrømmer.

– Vi hjelper til med å tegne ned kundenes ønsker på papiret. Vi følger kundene opp med skisser underveis, og endrer selvsagt tegningene om det er ønskelig. Denne tjenesten har vi fått svært gode tilbakemeldinger på. Oppsøker man et arkitektfirma koster dette fort mye penger, og dette baker vi inn med et mer fornuftig påslag i prisen, forteller Kennedy Berg oppstemt.

Byggefirmaet som har nedslagsfelt på Tjøme og Nøtterøy, har mulighet til å følge deres kunder fra start til mål. På grunn av mange samarbeidspartnere, har firmaet mulighet til å være med på hele byggeprosessen.

– Vi skiller oss ut ved å tilby det lille ekstra. Vi tar som regel ikke fri i helger, ettersom de fleste bare har tid til å planlegge bolig og hytter i helgene, forteller Kennedy Berg.

Han legger vekt på at kvalitetssikring er en viktig del av deres hverdag, og at alt skal være riktig i boligene firmaet bygger.

– Vi gjør alle feil, men for oss er det viktig at utenforstående gir en riktig og ærlig vurdering av boligene før kundene flytter inn. Jeg ønsker ikke vennskapsvurderinger, og benytter folk jeg ikke kjenner til denne delen av jobben, forteller byggmesteren.

Kennedy Berg forteller at firmaet er opptatt av å levere et godt og presist produkt til sine kunder.

– Vi er ikke opptatt av å levere et billigst mulig produkt til våre kunder. Vi ønsker å levere et fullkomment produkt til riktig pris – det skal ikke være noe tull, avslutter han.

Les mer...

2015-04-07 09.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv