152032-Kongsberg Tynnplate

Et dunkende hjerte for bedriften

Kongsberg Tynnplate AS feiret i fjor sitt tiårsjubileum. Med sin genuine interesse for faget har bedriften fått et svært godt rykte blant sine kunder.

– Som bedrift er vi gode på kundebehandling, finish og leveringspresisjon. Vi er opptatt av at man som kunde skal få produktet akkurat slik man bestiller det, forteller Eduard Helleve Eliassen. 




Han startet opp bedriften Kongsberg Tynnplate AS i 2004 sammen med en kollega. Bedriften som befinner seg ved knutepunktet Hokksund, består i dag av åtte ansatte.




– Vi driver med leieproduksjon og har ikke egne produkter. I hovedsak selger vi vår maskinkapasitet og kompetanse, sier Eduard, som er daglig leder i bedriften. 




Kongsberg Tynnplate AS tilvirker blant annet skilter, maskindeler, konsoller, kapslinger og skap i laser og knekkemaskiner. Bedriften er ikke bransjespesifikk og leverer sine tjenester til mange aktører blant annet innen maskin, elektro, olje, bygg og bilbransje.




– Et av våre fortrinn er at vi har mye teknisk kompetanse på huset. Vi bistår ofte med tekniske løsninger ved nye produkter.  Alle som jobber her er genuint interessert i faget vi utøver, og har spesielt høy kompetanse på platerelatert produksjon og produkter. Vi har alle et bankende hjerte for bedriften og et godt arbeidsmiljø. Det tror vi skinner gjennom til alle våre kunder, sier Eduard.

Les mer...

2015-04-07 09.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Kongsberg Tynnplate AS
  • www.ktp-as.no
  • E-post
  • Telefon:
    32 75 93 50
  • Adresse:
    Industriveien 4
    N-3300 Hokksund
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv