Et fullblods-service senter

Moov Treningssenter holder til i store, luftige lokaler på Union brygge i Drammen. Senteret er opptatt av å se kundene sine, og har et unikt, variert tilbud til ulike tider for å treffe alle.

– Vi møter alltid kundene våre med et smil, og er svært opptatt av at kundene skal føle seg sett hos oss, sier André Slaattelid, daglig leder på Moov treningssenter.

Moov holder til i moderne, luftige lokaler på Union brygge i Drammen, og tilbyr over 50 ulike gruppetimer i uken – alt fra spinning til yoga.

– Vi har en god atmosfære på treningssenteret, og når ut til både unge som gamle. Slagordet vårt er ”trening for alle”. Det er viktig for oss at senteret skal passe for alle aldersgrupper.

Moov satser blant annet på bedrifter til senteret, og tilbyr gunstige medlemskappriser for bedrifter som vil melde seg inn som en gruppe.

– Vi har satset på å tilby gruppetimer midt på dagen, slik at man kan trene i lunsjen. Vi har også gode gruppetilbud tidlig ettermiddag, slik at man kan dra rett fra jobb til trening. For mange er terskelen litt høyere om man drar hjemom før trening – og for oss er det viktig å ha aktive medlemmer.

Det finnes en rekke treningssentre i Drammen og omegn, men Slaattelid lar seg ikke skremme av konkurransen.

– Moov er et fullblods-service treningssenter. Du finner selvsagt ulike treningssentre i regionen, men det er få som er i vår kategori -  som er bemannede full service sentre. Vi må være best av disse på service, trening og andre fasiliteter som sykkelsal, garderober etc. Dette jobbes det hardt med å oppnå!

I løpet av de siste årene har det skjedd et par endringer på senteret. Det er blant annet blitt større etterspørsel etter body and mind- gruppetimer.

– Både kvinner og menn ønsker å dra på yoga og pilates timer hos oss, for å stresse ned i en hektisk hverdag.

Senteret er ellers opptatt av å følge med i tiden, og kjøper stadig inn nytt utstyr til sine medlemmer. Nylig fikk senteret splitter nye tredemøller i parken. Det og holde seg oppdatert i denne bransjen er en nødvendighet for å lykkes forteller Slaattelid.

Les mer...

2016-05-18 15.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv