Et godt hjem for alle firbeinte

Våre firbeinte venner fortjener full oppfølging og omsorg, også når eierne er på reisefot eller indisponert av andre grunner. Både katter, hunder og smådyr er hjertelig velkomne til Drammen Dyrehotell.

Det var foreldrene til Stine Mette Fjerdingstad som kjøpte gården og eiendommen her i 2005. Etter mange år med oppstalling av hester, åpnet Drammen dyrehotell dørene for første gang i februar 2014. 
   – Jeg er utdannet dyrepleier, og har holdt på med dyr hele livet. Her på Drammen Dyrehotell består fasilitetene av et hundehotell med 14 bur. Hvert enkelt bur har et eget stort og fint uteområde, forteller Stine Mette. 

  – Det er ikke direkte utgang til uteområdene fra burene, og det betyr at vi håndterer og er i kontakt med hundene gjennom hele dagen. Det er ikke slik at de blir satt i et bur og bare går ut og inn på egen hånd, legger moren Hanne Mette til. 

Hundene har hver sin plass, men kan gå ute sammen med andre hunder hvis eierne ønsker det. I slike tilfeller blir hundene hele tiden overvåket, i tilfelle det skulle oppstå konflikter. Drammen Dyrehotell tilbyr dagpark for hunder mens eierne er på jobb. På hotellet er det også en SPA-avdeling hvor det tilbys klipp, vask og stell av hunder. 
   – Vi har også en liten, koselig katteavdeling. Her er det så langt plass til fire katter i hvert sitt bur, men vi skal nå bygge ut. Målet er at avdelingen skal stå ferdig til 2015, og da vil det bli god plass med vinduer slik at alle kan se ut.

Stine og Hanne Mette legger vekt på at alle hotellgjester får nøye oppfølging – og god mat fra kvalitetsmerket Eukanuba. Skulle det oppstå akutte behov for dyrlege, benytter de seg av dyrets faste veterinær eller Drammen Dyreklinikk. Det gjelder også gnageravdelingen, som tar imot alt fra rotter, til hamstere, til kaniner. Familien Fjerdingstad har bestandig hatt en stor forkjærlighet for dyr. Da er det ingen overraskelse at mor og datter Fjerdingstad kan fortelle om mange fornøyde kunder – både to- og firbeinte.
Les mer...

2015-01-20 11.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv