162059 PK

Et gulv er ikke bare et gulv

Paalerud & Kahlbom AS er ingen typisk parkett-leverandør. Når man trer inn i firmaets flotte butikk i Drammensveien i Oslo, kommer man inn i en verden av en uvanlig høy kompetanse og lidenskap for gulv.

Innehaverne Thomas Kahlbom og John Eirik Paalerud hadde med seg en bred og sammensatt bransjeerfaring da de etablerte selskapet i 2010. Kahlbom med mange års erfaring innen maling, og Paalerud med over 20 års erfaring med gulv.


– I starten var konseptet at vi først og fremst skulle være en totalleverandør på gulv, og vi begynte med overflatebehandling. Etter hvert som vi selv trengte yrkesklær, ønsket vi oss en litt bedre kvalitet enn det vi var vant med.


Dette førte til at de i dag er grossist for Carhartt workwear, med drøyt 30 forhandlere rundt om i landet. Innen gulv er de ene-importør av alle produktene sine bortsett fra Osmo.


– Vi har en stor yrkesstolthet, og ønsker å selge et godt og vedvarende produkt. Pris er én ting, men hva er det du kjøper og hvor lenge kommer produktet til å vare?


Kvalitet og godt utført håndverk er helt essensielt for Paalerud & Kahlbom AS. De jobber hovedsakelig i Oslo, og tar oppdrag både for privatkunder og som underentreprenører på mellomstore prosjekter. Duoen er også selv utøvende håndverkere, så i tillegg til å drifte butikken er de ute og legger betong, sement og sliper gulv. Kahlbom forteller at de som underentreprenører stiller enorme krav.


– Hvordan man enn vrir og vender på det, så er gulv ganske kritisk. Det blir lagt feil i svært mange tilfeller, for mange tenker ikke på alle de små detaljene. Ellers, som en liten håndverksbedrift, ønsker vi å jobbe med noe som er godt både for oss selv, kundene og miljøet. Vi ser etter miljø-sertifiseringer på produsenter av både parkett, lim og lakk.

Les mer...

2016-06-08 16.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv