162026 IB

Et hus som dekker akkurat dine behov

Infrabygg AS kan skreddersy hus med høy kvalitet og isolasjonsevne til de fleste formål. Takket være et såkalt sandwich-system har husene lav vekt, høy styrke og lar seg ikke påvirke av verken fukt eller råte. Vedlikeholdsfrie i 20 år pluss!

Rolf Alander startet opp Infrabygg AS i Oslo i 2009 etter å ha vært deleier og partner i Østlandske Vei og Betong. Grunnmuren til firmaet la han dog mange år tidligere, for den fremsynte Alander var opptatt av fiber allerede på slutten av 90-tallet.


– Så tidlig som i 1998 startet jeg med å utvikle et bygg for utbygging med fiber. Dette var på  begynnelsen av fiberens store utbygning i Norge, men med bakgrunn fra e-verk om hvordan man distribuer strøm tegnet jeg et ferdig bygg med alle komponenter montert innvendig, fra reservestrømkilde til optisk brannvarsling.


I samarbeid med fabrikker i Sverige og Danmark utvikler Infrabygg AS tekniske hus, shelter og skap for løsninger innen alt av elektronikk som tele og fiber. I tillegg leverer de tekniske hus for andre typer behov til kunder som Forsvaret, Statens Vegvesen og Kongsberg Defence System. Husene er av høy kvalitet, har en unik isolasjonsevne takket være ESP-isolasjon, og kan skreddersys til de fleste formål. De er veldig lette, og limes og leveres ferdig med prefabrikkert grunnmur.


– Husene har slått veldig godt an, og vi har levert både på Sørlandet og Østlandet. For to år siden begynte jeg å jobbe mot Statens Vegvesen, så nå leverer vi veldig mye til dem. Det kan være bygg som er designet på forskjellige måter, med forskjellige materialer og modeller, og de kan leveres og installeres etter kundenes ønsker.


Alander har så langt jobbet alene i Infrabygg AS, men gjennom et nytt samarbeid med selskapet Coromatic har de nå tre selgere som reiser rundt i landet. Coromatic har for eksempel levert mange boenheter med samme teknikk til det norske militæret i Afghanistan. Teknikken har mange bruksområder, og  dekker en rekke ulike behov.


– For tekniske bygg i kommuner er dette ideelt, blant annet som pumpestasjoner etc. Vi gjør jo byggene helt ferdige og kan monterer ønsket utstyr inne i husene ved fabrikk, så det korter ned tiden mye. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på våre løsninger over hele landet.

Les mer...

2016-05-20 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Infrabygg AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    915 75 665
  • Adresse:
    Gamle Leirdalsvei 16
    1081 Oslo
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv