153038 NM

Et krypinn ved grensen

Skulle det friste med husrom ved svenskegrensen, er Norgesporten et flott alternativ. Det nyåpnede motellet tilbyr 16 rom og matopplevelser du komme til å huske.

  – Vi serverer både norsk og utenlandsk mat på motellet. Kvaliteten på maten er veldig viktig for vårt rennommé ellers, og vi forstår at den må ha høy kvalitet om folk skal komme igjen, sier Ramigijius Daugela, han driver Norgesporten Motell sammen med Grazina Steimantaite.

De kjøpte motellet i august 2014. Etter at bygget hadde stått tomt i tre år, valgte de å pusse opp store deler før nyåpningen i desember i fjor.
   – Motellet har til sammen 16 rom. Vi har også selskapslokaler som vi leier ut til privatpersoner. Vi ønsker selvsagt at det skal bli mer av slike arrangementer med tiden, forteller Daugela.

Han har sammen med Steimantaite flere prosjekter løpende. Daugela forteller at han ønsker å inngå flere samarbeid med bedrifter i området rundt i tiden fremover, for å få flere gjester til motellet.
   – Ettersom bygget har stått tomt i flere år, kjenner ikke folk til det lengre, og vi startet opp med blanke ark. Vi har bare holdt åpent siden desember i fjor, og har flere baller i luften. Vi planlegger blant annet å bygge ut motellet og lage 24 rom til. I tillegg ønsker vi å bygge en pub, badstue, og å få tak i et biljardbord.

Motellet ved svenskegrensen har døgnåpent, til stor glede for trafikken som passerer jevnlig. Motellet tilbyr gledelig en hjelpende hånd til lastebilsjåfører som ønsker strøm, en dusj eller andre tjenester på ferden.
   – Skulle man få lyst til å legge seg inn her om natten, er det fullt mulig. Vi har stort sett ledige rom, og gjestene kan komme når på døgnet det måtte passe dem.

Les mer...

2015-08-31 10.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv