152009-Vanse Molle

Et mekka for bønder, hesteinteresserte og hageentusiaster

På Vanse, et lite tettsted i Farsund kommune, er det mange damer som driver butikk. En av dem er Cecilie Brosland, som driver Vanse Mølle, en landbruks- og hagebutikk med ordentlige varer til gode priser. Hit bør du ta turen innom, om du vil fikse opp hagen i vår!

Vanse Mølle har vært kjent for å ha gode varer helt tilbake til 1982 når Cecilies foreldre kjøpte stedet for å drive med kaffeproduksjon. Etter 1990 ble Vanse Mølle bygd om til butikk, og i dag får du kjøpt det meste du trenger innen landbruk og hage.

– Vi er i utgangspunktet en landbruksbutikk og selger varer som kraftfór, såvarer, gjødsel, og sprøytemidler. I tillegg satser vi mye på hage. Om våren selger vi blant annet mye gressklippere, plentraktorer, og robotplenklippere, forteller Cecilie.

Kundene er både privatkunder og bønder. Bøndene har vært med hele tiden, men Vanse Mølle ekspanderer hele tiden ut mot privatmarkedet. Her får du tak i mange forskjellige forbruksvarer, som arbeidstøy og dyremat.

– Vi har et bredt spekter av tilbud innen bekjempelse av skadedyr som maur, mus og rotter, som er veldig aktuelt om høsten. Videre har vi også satset på hesteutstyr samt dreneringsutstyr, forteller Cecilie. 

Vanse Mølle er opptatt av både kvalitet og pris, og klarer kunsten å kombinere de to.

– Vi skal ha varer til en grei pris! Våre leverandører er ikke døgnfluer, men har vært i bransjen i mange år og er gode og solide leverandører. Vi tar inn ordentlige varer som folk kjenner igjen. Ett eksempel er Gardena som tilbyr gressklippere av god kvalitet.

Cecilie yter maks for at kundene skal bli fornøyde, og at det skal være en god opplevelse å handle i butikken. Og det har gitt resultater i form av mange faste kunder.

Trenger du hagetips til våren? Cecilie anbefaler gjødsel, kalk og et utvalg av hageredskaper som raker, spader og mosefjernere. Vanse Mølles produkter holder år etter år, og er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake!

Les mer...

2015-04-02 14.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Vanse Mølle
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    38 39 36 66
  • Adresse:
    Oreveien 25
    4560 Vanse
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv