1530450153045

Et moderne nyoppusset hotell midt i Horten sentrum

Hotellet vil fremstå som nytt og moderne i løpet av 2015 og er allerede ferdig med 65 rom. Forretningshotellet har lange tradisjoner, helt fra 1880-tallet, som både lokalbefolkningen og næringslivet har et tett forhold til.

Hotellet har i år brukt betydelige ressurser på å pusse opp store deler av bygget. Hittil er 65 rom pusset opp, og i løpet av året vil fellesarealer, lobbyen, konferansesalen, resepsjonen og restauranten også få et nytt løft. Vi har stor tro på at dette vil gi et positivt løft for hotellets gjester så vel som for Horten kommune. Vi ønsker å bidra til å gjøre Horten enda mer attraktiv som destinasjon, samt være et samlingspunkt for næringslivet både lokalt og regionalt forteller hotelldirektør Torgeir Flåteigen Birkeland, ved BEST WESTERN Horten Hotell.

Best Western-hotellet er et toppmoderne forretningshotell, som tiltrekkes mange innen næringslivet i Horten. Birkeland tror dette blant annet skyldes hyggelige, profesjonelle ansatte, en behagelig atmosfære, gratis parkering og ikke minst den unike beliggenheten.

Forretningshotellet har avtaler med både små og store bedrifter, og samarbeider godt med næringslivet i Horten. Ettersom hotellet befinner seg i Horten sentrum, kjører du på en time til Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Telemark samt hele Vestfold. Det er også kort vei til en rekke flyplasser, som Birkeland tror er attraktiv for deres besøkende.

   – Gjestene våre gir gode tilbakemeldinger på våre ansatte. Det er viktig for oss at våre gjester blir godt tatt imot, og at de blir husket igjen om de besøker oss flere ganger. Horten er et vekstdistrikt. Næringslivet i Horten er også sterkt med store teknologibedrifter, og besøkstallet ved hotellet har økt betraktelig bare i år, forteller han.

Det har vært hotell her siden rundt 1880, så lokalbefolkningen i Horten har gjennom en årrekke fått et nært forhold til hotellet, gjennom overnattinger eller arrangementer som konfirmasjoner og bryllup avslutter Birkeland.


Les mer...

2015-06-10 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv