163026 SS163026 SS0

Et smil og en mett mage!

Shell Strand er et sted hvor alle er velkomne. Et sted hvor alle som kommer inn døren kan forvente et smil fra de bak kassen og at de kan forlate stasjonen mett.

Leif Tommy Olsen, daglig leder ved Shell Strand, er veldig opptatt av at kundene skal få den beste opplevelsen de kan når de ankommer hans stasjon.

- Det er viktig for meg at mine ansatte virkelig ser kundene når de kommer inn, og at de får de til å føle seg velkomne til Shell stasjonen vår.

Shell Strand har fjorten ansatte og er åpen døgnet rundt. Stasjonen drives av Leif Tommy Olsen, som i tillegg til Shell Strand drifter syv andre Shell stasjoner.

- Mitt forhold til Shell er så nært meg som det kan være. Når jeg snakker om det kjenner jeg faktisk at jeg får litt gåsehud. Det er en del av livet mitt som jeg virkelig er stolt av, og jeg har til og med blitt sendt til flere deler av verden for å kunne representere den Norske driften av Shell.

Bejing
Sist gang Leif Tommy fikk representere Norge var da han besøkte Bejing. Det var fordi Shell Strand hadde kommet på andre plass i kåringen av Norges beste Shell stasjoner.

- Det er klart jeg er stolt over suksessen mine Shell stasjoner har gjort seg fortjent til.

Leif Tommy og Shell Strand har et fokus på påsmurte matvarer, noe som har vært i fokus den siste tiden.

- Vi ønsker at våre kunder skal vite at vi tilbyr gode norske råvarer. Alt vi serverer skal komme fra norske leverandører og være merket med det. Dette gjelder selv de mer italienske varene som for eksempel pizza og panini. Det skal være den samme gode smaken man kunne fått oppleve i Italia, men med norske varer. Vi skal ha ferske varer, og kundene skal stole på at det de får er 100% kvalitetsikret. Dette er et område vi har vært veldig gode på lenge, og vi er veldig stolte av dette.

Reduserer Co2 utslippene
Shell Strand har fått en ny type diesel ved navnet Derex, og det er gode saker. Den gjør at man reduserer utslippet av Co2 med 40%.

- Vi har rett og slett det beste drivstoffet i Norge, forteller Leif Tommy. Vi er de eneste som har premium drivstoff i Norge nå, så selv om man må betale litt ekstra så får man et drivstoff som renser motoren og forhindrer korrosjon. Dette får man rett og slett ikke med vanlig drivstoff.

Om man skulle være interessert i bensinstasjoner, så har Shell Strand et lærlingprosjekt gående som er veldig bra.

- Jeg har hatt flere lærlinger som er veldig flinke, og en god del av dem har faktisk også endt opp med å bli assisterende sjefer ved stasjonene mine, så om dette er noe for deg er det bare å ta kontakt!

Så ta deg en tur innom Shell på Strand for glimrende service, den beste bensinen og en matbit. Eller som Leif Tommy sier det selv, et smil og en mett mage!

Les mer...

2016-10-10 15.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Shell Strand
    • Telefon:
      67 53 78 72
    • Adresse:
      Drammensveien 407
      1368 Stabekk
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv