Et ubegrenset marked

Markedet for skilt er enormt, noe som gjør at Watch-IT AS har et nesten ubegrenset marked som involverer alt fra kiosken på hjørnet, til møterom og fotballstadioner.

Watch-IT AS er en familiebedrift, og Jonas Gundersen, daglig leder for Watch-IT AS kan fortelle at han nesten er født og oppvokst i lokalene mens han viser de 1100 kvadratmeterne hvor firmaet holder til.

- Jeg har alltid flydd rundt i bakgrunnen og holdt på med verktøyet her. Jeg er egentlig utdannet som møbelsnekker, men kom tilbake hit da de trengte flere folk på gulvet. Det var også da jeg fant ut at det var her jeg hørte til, og jeg fikk være med på å bygge opp Solution Sign som hadde en omsetning på en million til en bedrift som har en omsetning på åtte millioner. 


Watch-IT som jeg nå holder på med er godt i gang med løsninger innen digital markedsføring.

Vi tilbyr både utleie og salg av LED-skjermer. Dette produktet mener vi at vil ta mer over for den tradisjonelle skiltproduksjonen.


Enkelt for kundene
Watch-IT AS ønsker å gjøre det enkelt for kunden, med gode håndverkere og designere under samme tak, finner de den beste løsningen for deg.

-Med det nye produktet er det et enormt marked. Med digital markedsføring er det mulig for kunden å lage levende reklame som skaper mer oppmerksomhet. Vi har skjermer både for innendørs og utendørs bruk.


Gode muligheter
Allerede før de offisielt har startet bedriften har det kommet inn mange gode tilbud, blant annet fra noen kjøpesentre og fra bedrifter i Bergen. Watch-IT har ingen planer om å sette noen sperrer på hvor i landet de ønsker å operere, selv om de for tiden hovedsakelig holder til i Vestfold.

-Vi har jobbet med produktet i snart to år. Produktet er godt testet og nå er vi endelig i gang.


Så om man trenger noen LED skjermer til reklame eller andre grunner er det bare å ta en titt på hjemmesiden, for som Jonas forteller er Watch-IT AS alltid klare til nye utfordringer!

Les mer...

2016-10-13 12.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv