Ett tråkk, og du er hekta

Sten Frizell drev med import av elektriske mopeder og motorsykler da han prøvde en elsykkel for første gang. Etter første tråkk var han frelst. Fra basen i Sandefjord leverer han i dag elsykler både i Vestfold og landet rundt. El-sykkelsenter AS er den eneste spesialbutikken for elektriske tråsykler i Sandefjord.

– Det er helt feil at elektriske sykler bare er for folk som ikke gidder å sykle. Det er også feil at man ikke får trim ved å bruke elsykkel, det er ingen tvil om at det er helse i å bruke elektriske tråsykler, forteller Frizell. Selv er han mekanisk ingeniør, og har jobbet mye med kjøretøyer. I 2010 begynte han med import og salg av elsykler, og fikk umiddelbar respons i markedet. Etter fire år har Frizell solgt en mengde elektriske tråsykler. Omsetningen er doblet – og kundene er fornøyde. – Kundene våre gleder seg til hver gang de skal sykle, slår Frizell fast. El-sykkelsenter AS driver også med bil. Det går mest på kjøp, oppgradering og salg av veteranbiler. Selskapet har verksteder på både Holtan og Tangen, og har derfor alle muligheter. I tillegg samarbeider Frizell med en med sykkelreparatør Solum i Sandefjord. – På elsykkel har vi merker fra Spania, Tyskland, Sveits og Sverige, slik at alle kan finne sin sykkel hos oss. Det er både bysykler, off-road, racersykler, trehjulinger og sammenleggbare elsykler. Fokuset vårt ligger på god kvalitet, oppfølging og service. – Vi har bare fornøyde kunder, og de kommer stadig tilbake. Det er den beste markedsføringen vi har.
Les mer...

2015-01-20 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv