152092-Krealisme

Fagmannen som elsker utfordringer

Som en dyktig og kreativ tømrer med stor lidenskap for utfordringer, får Stian Vavik utløp gjennom Krealisme AS. Bærumsfirmaet påtar seg gjerne spesialprosjekter og oppdrag litt utenom det vanlige.

Inspirasjonen kom i barndommen med en far som er byggingeniør, og i en alder av fem år hadde Vavik allerede høvelbenk på gutterommet.

– Krealisme AS er et firma som driver med spesialprosjekter, og oppdrag som er litt annerledes enn det tradisjonelle. Jeg er veldig realistisk, men samtidig elsker jeg å være kreativ og jobbe frem kreative idéer. Slik ble firmanavnet til. Det handler om å tenke utenfor boksen, men å fortsatt levere solid håndverk. 

Han utdannet seg til tømrer som voksenlærling, der tok han også  mesterbrevet på kveldstid. Vavik ble deretter deleier og fortsatte som prosjektleder i samme tømrerfirma. Her fikk han mye erfaring med spennende og utfordrende prosjekter. Så kom han til et punkt hvor han ønsket å starte noe eget, og Krealisme AS ble etablert desember 2014.

– Bak navnet ligger tanken om at jeg ikke ønsker å kun levere gode tradisjonelle tjenester. Trivsel for meg er faglige utfordringer like mye som kreative. I fremtiden håper jeg Krealisme AS kan bli et firma med flere godt etablerte grener innenfor byggenæringen og annen produksjon.

– Det er gøy å lære noe nytt. Jeg er ydmyk på at jeg ikke kan alt, og da leier jeg inn kvalifiserte firmaer som jeg samarbeider med. Nå er jeg i gang med å etablerere et verksted i samme bygg som Frode Stenberg AS. De har i 30 år har laget spesialprodukter i stål. Vi vil samarbeide tett. Verkstedet kommer til å bli en kjerne i driften av Krealisme AS. Her har vi alt av topp moderne utstyr, og det gjør at jeg kan være veldig fleksibel.

I møte med designere og arkitekter er det viktig å være åpen. Om de kommer med en utfordrende idé, er Vavik rask til å se på hvordan den kan la seg realisere ut fra kundens ønsker og budsjett. Han får ofte høre at han er dyktig til å komme med løsninger og forslag i tilfeller hvor andre kvier seg.

– Finner jeg ikke løsningen selv, skaffer jeg de som kan.

Krealisme AS tilbyr snekkerarbeider og prosjektledelse i byggherrestyrte delentrepriser. Mindre prosjekter kan gjøres som totalentrepriser. Vavik påtar seg alt relatert til bygg, både innendørs og utendørs.

– Det er like spennende om materialet er av stål, glass, treverk - eller papp, sier han med et engasjement. Han møter alle mennesker med et smil og mener at ingen ting er umulig om alle involverte er positive og motiverte.

Les mer...

2015-04-07 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv