161019 FB161019 FB0161019 FB1

Fardal Bil AS feirer seks tiår med motorisert kvalitet

De er spesialister på Opel, Suzuki og Isuzu. Fardal Bil AS er en tradisjonsrik Egersund-bedrift som har bygd opp sitt gode rykte ved hjelp av kvalitet og service av beste merke. Det vet de mange faste kundene å sette pris på.

– På verkstedet vårt tar vi i mot stort sett alle biltyper, og ikke bare de merkene vi selger selv. Vi har også service på Fiat varebiler og bobiler, diagnoseverktøy for en rekke biler samt for lastebiler og hengere og eget karosseriverksted. Med så mange bein å stå på, er vi nok den bedriften i Egersund som er mest allsidige i vår bransje. Det er ikke mange som gjør like mye forskjellig som oss, sier daglig leder og innehaver Johan Tuen.

Han er selv utdannet både anleggsmekaniker og bilmekaniker samt har teknisk bakgrunn. Tuen begynte sin karriere i Fardal Bil AS i 1975, og i 2001 kjøpte han firmaet sammen med fire andre. I dag driver Tuen alene som leder for en dyktig stab på 18 ansatte, og firmaet består av både butikk, dekkhotell og et verksted på 700 kvadratmeter.

Opels nye flaggskip

– Fardal Bil AS er kjent for Opel og Suzuki. I det store utvalget av Opel-modeller må det nevnes en ny modell av Opel Astra som kom fjor høst. Den er Opels nye flaggskip innen kompaktbilklassen, og kombinerer førsteklasses teknologi og komfort med sporty kjøreegenskaper. Det er en utrolig bra bil, og den kan skreddersys ut fra ønsket farge, felger og utstyr, sier Tuen.
Opel Astra er en oppsiktsvekkende velutstyrt modell med en betydelig mengde teknologi- og komfortfunksjoner, som romslig bagasjerom og ergonomiske AGR-sportsseter med massasje og ventilasjon. Med Opels aller nyeste og mest moderne motorer, er resultatet effektivitet, lavere forbruk og utslipp kombinert med enda mer kraft.
Opel kom også med en stasjonsvogn på nyåret, som er en familiebil, og Opel Mokka passer de fleste sjåfører. Muligheten for å velge denne som firehjulstrekk, gjør den til en anvendelig og allsidig bil. Utviklingen på Opel har vært svært god på blant annet motorer når det gjelder både kraft og miljøvennlighet, forteller Tuen entusiastisk.

Nyheter fra Suzuki

Når det gjelder Suzuki, er det tre modeller Fardal Bil selger mest av. Swift selges mye til næringslivet, og er en av Norges mest solgte småbiler. Den nye modellen har et lavere forbruk og CO2 utslipp, noe som gjør den til en avgiftsvinner. Swift 4x4 er perfekt for norske kjøreforhold, og byr på firehjulstrekk, 5 stjerner i kollisjonstesten NCAP i tillegg til en rekke nyheter som LED kjørelys, automatisk start/stopp og DAB+ radio som standard.

Den største bilnyheten fra Suzuki er imidlertid S-Cross 4x4 – den har gått rett til topps som en av Norges mest kjøpte biler i sin klasse. Også denne modellen er en klar avgiftsvinner med sine moderne diesel- og bensinmotorer. Utstyrsnivået er også svært høyt, og bagasjerommet er klassens største og rommer hele 440 liter. S-Cross tilbyr også automatgir og firehjulstrekk er standard.

Men vil du ha en bil som virkelig skiller seg ut fra mengden? Da skal du velge den nye Vitara S. Denne spesialmodellen lever opp til alle forventinger både når det kommer til design og krefter. Boosterjet-teknologien gjør at motoren er usedvanlig kvikk og sporty, men samtidig ekstremt økonomisk under alle typer forhold. I tillegg er den behagelig å kjøre, og lett å få øye på. Det dristige ytre består blant annet av en kraftig front med LED-hovedlys og røde detaljer, sorte lettmetallfelger og fargede vinduer.

Totalleverandør

Fardal Bil AS har biler og merker for stort sett alle behov. De har en svært stabil kundekrets, og dekker området fra Sandnes og Stavanger til Moi og Sirdal. I tillegg til Opel og Suzuki selger de også det japanske merket Isuzu, som ble Norges mest solgte Pick Up i 2015.

Bedriften er medlem av den landsomfattende kjeden Glassdrive Norge som skifter frontruter, og den norske kjeden SjekkPunkt. Gjennom sistnevnte får de tilgang til både kursing, fordelaktige avtaler, rabatter og god oppfølging, utdyper Tuen.

Med konkurransedyktige priser på både biler, hengere, service og reparasjoner, skulle det ikke være noen tvil om at Fardal Bil AS er din trofaste totalleverandør innen motoriserte tjenester. Velkommen!

Les mer...

2016-03-03 13.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv