153060 SS

Feirer 20 år med gode kundeopplevelser

Jubilanten Ski Storsenter feirer 20 år i september. Familiesenteret byr på 145 spennende butikker i tillegg til Rett Hjem Vare-service og to personlige shoppere. Alt for å gi deg som kunde en god opplevelse.

Gro Collett er fungerende senterleder, og godt i gang med planlegging av bursdagsfesten som avholdes 24.- 28. september. På denne datoen i 1995 åpnet senteret den eldste delen, som i disse dager pusses opp. I 2003 åpnet delen som består av både Thon Hotel Ski, Ski Kinosenter, bibliotek og leiligheter som henger sammen med senteret, forteller hun.

   – Ski Storsenter skal være et spennende senter for alle, og vi skal dekke alle behov. Vi er størst på mote i vårt område med 55 motebutikker, og er i tillegg veldig store på både sport og mat.

Når det gjelder klær, har de en god blanding av kjedebutikker som Gina Tricot, Cubus og H&M i tillegg til herreklærbutikken Kase og klesbutikken Skonnord. Sistnevnte er en institusjon i Ski med sine 80 år. En annen ting som gjør senteret unikt, er at de tilbyr en såkalt personal shopper.

   – Dette begynte vi med for syv år siden, og vi har en fast ansatt som tilbyr tjenesten. Man bestiller time hos henne via internett. En konsultasjon varer i tre timer, og koster 600 kroner. Som personal shopper hjelper hun til med å finne ett nytt plagg, eller kanskje med å bytte ut hele garderoben. Det kommer an på kundens ønsker. Hun velger ut og låner med seg klær fra butikker i senteret, som kunden får prøve i et eget lokale i fred og ro. Dette er et tilbud for alle, noe som er viktig å få frem, og det er ingen tvang eller krav til å kjøpe noe.

Collett forteller at senteret også tilbyr Rett Hjem Vare-service, hvor alle som ønsker kan få varer hjemkjørt for 50 kroner. Og er man med i kundeklubben, får man gratis hjemkjøring!

Les mer...

2015-06-10 16.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv