Ikke bare kunne de feire 10-årsjubileum i februar, Stian Hestnes i Pizzabakeren i Egersund kan også se tilbake på pene tall når det gjelder økning i omsetningen. Selv begynte han på gulvet, og gikk i gradene til han overtok som daglig leder i 2012.
– Her er det alltid full rulle, for vi holder åpent 362 dager i året! Menyen består av 26 forskjellige pizzaer, og vi baker nye bunner hver eneste morgen. Det betyr at alt er ferskt hver dag, så det er et veldig godt produkt. Bestselgeren er med kjøttdeig, løk og bacon, for den liker alle, sier han med et smil.
At alle liker pizza, er ingen overdrivelse. Hestnes og staben på 20 ansatte tilbyr også glutenfrie bunner som bakes på et eget bakeri, og de kan skreddersy pizzaer etter hva folk ønsker av fyll. Med priskampanjer flere ganger i året og rabatter for de som handler mye og ofte, burde Pizzabakeren i Egersund være et naturlig valg neste gang du er sulten.
– Man kan bestille pizza på nettet, og vi har også utkjøring. Vi leverer både til bedrifter, privatpersoner og til for eksempel skolearrangementer. På utkjøring leverer vi mye i nærheten, men kan kjøre helt opp til 30 km om ønskelig. Bedrifter kan enkelt bli fakturakunder ved å registrere seg via nettsiden vår. Da gjelder avtalen ved alle Pizzabakerens avdelinger og du får også egne bedriftstilbud iblant.
Men det er ikke bare deig og tomater som betyr noe for Pizzabakeren i Egersund. Firmaet er nemlig ofte med på å sponse både skoleklasser, fotball- og håndballag, festivaler og konserter i lokalmiljøet. Som regel ligger også Egersund på topp 10-listen over de av pizzakjedens avdelinger med høyest omsetning.
– Jeg tror det er fordi vi har et godt produkt, fordi vi har mange faste kunder og fordi vi har en veldig god beliggenhet rett ved togstasjonen. I tillegg kommer faktumet at vi har fokus på god service, og at vi har et hyggelig personale. På ei god uke selger vi over 1000 pizzaer.