154022 PE

Fersk pizza - alltid!

Blir nordmenn aldri lei av pizza? Det virker ikke slik. Vi er fortsatt i verdenstoppen når det gjelder konsumering av den frosne varianten, men heldigvis er det ingenting som slår en fersk bakt bunn med ferske råvarer på toppen. Det er derfor Pizzabakeren i Egersund går så det suser.

Ikke bare kunne de feire 10-årsjubileum i februar, Stian Hestnes i Pizzabakeren i Egersund kan også se tilbake på pene tall når det gjelder økning i omsetningen. Selv begynte han på gulvet, og gikk i gradene til han overtok som daglig leder i 2012.
   – Her er det alltid full rulle, for vi holder åpent 362 dager i året! Menyen består av 26 forskjellige pizzaer, og vi baker nye bunner hver eneste morgen. Det betyr at alt er ferskt hver dag, så det er et veldig godt produkt. Bestselgeren er med kjøttdeig, løk og bacon, for den liker alle, sier han med et smil.

At alle liker pizza, er ingen overdrivelse. Hestnes og staben på 20 ansatte tilbyr også glutenfrie bunner som bakes på et eget bakeri, og de kan skreddersy pizzaer etter hva folk ønsker av fyll. Med priskampanjer flere ganger i året og rabatter for de som handler mye og ofte, burde Pizzabakeren i Egersund være et naturlig valg neste gang du er sulten.
   – Man kan bestille pizza på nettet, og vi har også utkjøring. Vi leverer både til bedrifter, privatpersoner og til for eksempel skolearrangementer. På utkjøring leverer vi mye i nærheten, men kan kjøre helt opp til 30 km om ønskelig. Bedrifter kan enkelt bli fakturakunder ved å registrere seg via nettsiden vår. Da gjelder avtalen ved alle Pizzabakerens avdelinger og du får også egne bedriftstilbud iblant.

Men det er ikke bare deig og tomater som betyr noe for Pizzabakeren i Egersund. Firmaet er nemlig ofte med på å sponse både skoleklasser, fotball- og håndballag, festivaler og konserter i lokalmiljøet. Som regel ligger også Egersund på topp 10-listen over de av pizzakjedens avdelinger med høyest omsetning.
   – Jeg tror det er fordi vi har et godt produkt, fordi vi har mange faste kunder og fordi vi har en veldig god beliggenhet rett ved togstasjonen. I tillegg kommer faktumet at vi har fokus på god service, og at vi har et hyggelig personale. På ei god uke selger vi over 1000 pizzaer.

Les mer...

2015-09-01 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv