153067 LB153067 LB1

Finn ro i sjelen hos LilleBille

Det finnes flere gode grunner til at du bør besøke vakre Flekkefjord i sommer, og én av dem er LilleBille. Den unike butikken som ble etablert av Silje D. Svela i 2007, er en sann fryd å bevege seg rundt i.

Det som først startet opp som en ren barneklesbutikk, har i dag endret profil og målgruppe. Med beliggenhet i flotte Elvegaten, har Svela rettet seg mot kvinner med det hun kaller en livsstilsbutikk.

   – LilleBille er i dag en ren dameklær- og interiørbutikk, og vi har alt av tilbehør som gjør et antrekk komplett. Det betyr klokker, vesker, sko og solbriller. I tillegg selger vi make-up, og er en av Norges største forhandlere av merket Nilens Jord.

Svela forteller at hun er forhandler av mange fine merker. Fokuset ligger på skandinaviske merker av god kvalitet, for hun er veldig kvalitetsbevisst og luker ut det som ikke er bra nok.

   – At klærne skal passe til skandinaviske damekropper, er viktig for meg. Butikken skal være og ha noe som passer for alle, i forskjellige prisklasser.

Varene skaffer hun ved å gå på messer i Oslo, ved å motta etterspørsler fra kundene og aller mest fra leverandører som selv tar kontakt fordi de ønsker at LilleBille skal føre produktene deres.

   – Jeg har veldig flinke folk med meg, og vi er til sammen fem ansatte. Vi får mye skryt, noe vi selvfølgelig er glad for, men vi kan bare bli bedre om folk forteller oss om ting de ikke er så fornøyde med også.

Livsstilsbutikken ble utnevnt til Gasellebedrift i 2013, og finnes på sosiale medier som Instagram og Facebook. LilleBille har også en nettbutikk, og målet er å gjøre denne mer aktiv i tiden som kommer. Kundene strømmer til den fysiske butikken fra Flekkefjord, men også i stor grad fra Farsund, Lyngdal og Stavanger-området.

   – Jeg er veldig stolt av Flekkefjord, og det gode samarbeidet butikkene her har seg i mellom. Stadig får vi høre fra fornøyde kunder at de liker så godt atmosfæren i butikken, og at de får ro i sjelen av å gå rundt i lokalene.

Les mer...

2015-06-11 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv