152042-Biztec

Finner fram til de balanserte løsningene

Kommunikasjon og forståelse er alfa og omega i all virksomhet som involverer flere parter. Karl Johan Svendsen er daglig leder i konsulent- og rådgivningsfirmaet BizTec AS, og har spesialisert seg på å bygge bro mellom business og teknologi.

BizTec AS ble stiftet i 2012, og har siden da hatt en viktig rolle innen forretningsutvikling og prosjektledelse for tre betongverk som ble bygd i løpet av 2014, ett i Togo og to i Ghana.

– I denne prosessen har jeg gjort alt fra å lage forretningsplaner og skaffe finansiering til alt av innkjøp og prosjektledelse, forteller Svendsen.

Nøkkelen til suksess mener Svendsen er evnen til å sette seg inn i de ulike aktørenes problemstillinger og finne en balansert løsning.

– Jeg fungerer som en kommunikasjonspartner mellom alle interessentgruppene. Man må sette seg inn i den enkeltes situasjon, finne balanserte løsninger som alle kan leve med, for deretter å sørge for at de blir realisert. Det er ikke rakettforskning, men handler om å se koblinger og finne en felles vei framover. Da er det greit med noen som kan se det hele utenfra som evner så se flere problemstillinger og muligheter samtidig.

Problematikken er velkjent fra de fleste områder og fagfelt. Enhver er gjerne fortreffelig innenfor sitt fag, men faren er at man utvikler tunnelsyn, mener Svendsen som tidligere har erfaring fra industrialisering av deler til flyindustrien hos Volvo Aero Norge.

– Her kan BizTec AS hjelpe med å koordinere de store møtene og prosessene. Ved å stille de tilsynelatende "dumme" spørsmålene, får partene mulighet til å vurdere andre løsninger som kanskje ikke var innlysende til å begynne med.

Svendsen, som også tilbyr bedriftsrådgivning og noe kursing, ble i fjor President i Junior Chamber International som har fokus på ledelsesutvikling for unge talenter.  Slik er han også med på å utvikle framtidens brobyggere!

Les mer...

2015-04-07 10.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • BizTec AS
  • Telefon:
    930 43 720
  • Adresse:
    Muusøya 50
    3023 Drammen
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv