Finner kompetanse som gir et løft!

Er bedriften din på utkikk etter sertifisert personell som kan føre mobilkraner og andre løftebiler på korte eller lengre prosjekter, skal du vite at Arbeidskollega AS står klare til å hjelpe. Med inngående kjennskap til bransjen og dyktige medarbeidere, hjelper de deg med å få akkurat den arbeidskraften du trenger.

I 2009 var Arbeidskollega AS truet av nedleggelse, men så ble Sigmund Borge Raa oppfordret til å overta firmaet. Han så muligheten til å starte for seg selv, og grep muligheten i august 2009.

– Vi er et bemanningsbyrå som skaffer personale til den bransjen vi er i, nemlig kran og løft-operasjoner spesielt innen bygg- og anleggsbransjen. Kundene våre er store kranselskaper, entreprenører og byggeselskaper, og vi finner kvalifisert personell for både lange prosjekter og prosjekter med akutte behov, forteller han.

Drammensbedriften har blitt spesialister innen et område som ofte er krevende for lokale vikarbyråer, for bransjen krever sertifisert personell med spesialkompetanse og dokumentasjon på at de har alle tillatelser i orden. De har de siste årene vinklet store deler av sin virksomhet mot bygg- og anleggsbransjen, samt åpnet en avdeling i Bergen for å ivareta sine kunder.

– En grunn til at vi lykkes, er at vi er kjente innen bransjen, og har lettere for å finne de best egnede folkene til disse jobbene. Jeg tror også det er veldig positivt at vi tenker lenger enn å bare leie ut personale, men at personalet vårt også har det de trenger av utstyr, som er alt fra verneutstyr til håndverktøy. Slik er det ikke en forpliktelse at våre kunder skal stille med utstyr. Det er nok mye av nøkkelen til vår suksess, og kvalitetsmessig er vi på høyden med de største i bransjen.

Fra å ha en liten byggavdeling har Arbeidskollega nå perfeksjonert seg innen bygg gjennom å ansatte en kvalifisert leder for byggavdelingen, og med eget kurslokale tilbyr de tilrettelagt og skolert personale. Det har ført til nye oppdrag og rammeavtaler med entreprenører.

– Vi har biler og utstyr som er nødvendig for at vi skal kunne være selvgående, og vi er dermed veldig selvstending og kan overta ansvarsdelen for sluttføring av prosjektet. Vi er blitt veldig etterspurt og har faste kunder som kommer tilbake for å benytte seg av våre tjenester. Framover satser vi på å vokse enda mer innen bygg- og anlegg og perfeksjonere oss innen dette feltet.

Bygg og anlegg,
Element montasje.


Les mer...

2015-12-21 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv