153070 FB

Flotte naturopplevelser i Oslofjorden

Flybåten AS er en transportbedrift med stort fokus på reiseliv. De fasiliterer reiselivet i både Østfold og Vestfold, og tilbyr turer i skjærgården hele året. Målsetningen er å bidra til sterk utvikling i regionen Ytre Oslofjord.

   – I 2015 vil vi satse på charter i skjærgården. Vi går nå charter ut til øyene, helt sør til Færder, og helt ytterst ut til Fulehuk Fyr hvor det også er mulighet for overnatting. På Færder er det opprettet nasjonalpark og her kan folk oppleve både sel og et rikt fugleliv, forteller Arne Osmundsvaag, daglig leder i Flybåten AS.

Flybåten har imidlertid hele Oslofjorden som sitt virkefelt. Båten MS Turøy har 38 sitteplasser, og er en sjøsterk båt med høy fart og rekkevidde. Her er det sittegrupper og bord og stoler til alle passasjerer, samt fine fasiliteter for å spise ombord. Maten kan man enten ta med selv, eller bestille catering, i tillegg har MS Turøy øl- og vinservering.

   – Det skal mye til for å ikke like skjærdagen på en vakker sommerdag, men den er like vakker på en uværsdag og vi har mulighet til å gå både innaskjærs og ytterskjærs, så man er ikke så væravhengig som man skulle tro.

Flybåten AS har jobbet systematisk for å øke trafikken over fjorden og å binde sammen Vestfold og Østfold. Ved å reise rett over fjorden, kan reisende spare mye tid. Flybåten har altså tilgang på skjærgården fra begge sider av fjorden.

   – Vi er veldig fleksible i forhold til å tilby kundene det de ønsker. Vi er gode til å transportere folk raskt ut i skjærgården, og samarbeider med aktører på øyene, for eksempel i forbindelse med sommerfester, jubileumsfester, guidede turer osv., sier Osmundsvaag.

Framover satster Flybåten AS på å kke satsningen over Oslofjorden samt og opprettholde satsningen på turer og charter.

Les mer...

2015-06-11 10.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv