142031NO - Buskerud bygg

Fokus på de rette tingene

Høflige og hyggelige ansatte som utfører godt håndverk av høy kvalitet. Der har du Buskerud Bygg & Elektro AS oppsummert i én setning. Firmaet holder til på Modum, og har i dag ni ansatte og tre lærlinger.

Martin Skakstad har drevet for seg selv i åtte år, og størsteparten av tiden som et enkeltmannsforetak. Han begynte først med å sette opp hus for Nordbohus, før han etablerte Buskerud Bygg sammen med Nordbohus Modum i desember 2012.

  – Så i mai 2013 kom en veldig god kompis av meg med i firmaet, han er elektriker og installatør. I dag er vi derfor tre eiere, og Buskerud Bygg & Elektro AS har i dagens form eksistert i ett år. Fortsatt bygger vi hovedsakelig for Nordbohus, men vi tar også på oss andre oppdrag. Nybygg holder vi oss unna, og det er rett og slett for å slippe unna all administrasjon og papirjobb som det krever, sier Skakstad.
  Som en underentreprenør kommer de til ferdig støpte plater og materialer som ligger og venter slik at det bare er å sette i gang. Buskerud Bygg & Elektro AS tar også andre oppdrag for privatkunder som tilbygg og restaurering.
  – Nedslagsfeltet vårt er sentralt i Buskerud, fra Modum og litt opp mot Høneføss samt Drammen, Lier og ut mot Sande. Godt utført arbeide sørger for at vi får nye jobber. Det går fra munn til munn, særlig i en liten bygd som Modum. Staben vår består av høflige og hyggelige ansatte som kan prate med folk, og det er viktig. Vi utfører også veldig godt håndverk og har fokus på de rette tingene.

Les mer...

2014-09-16 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv