164024 EL

Fokus på tilpasning innen Microsoft Office

De tilpasser sine kurs- og konsulenttjenester innen Microsoft Office til bedriftene. Mange blir overrasket over hvilke muligheter som finnes, både med tanke på kostnadseffektivisering og rapportering.

Daglig leder Therese Frøystad Igesund startet opp bedriften i 2013, og året etter ble salgs- og markedsansvarlig Anny Loraine Ulstein tilsatt. Fra lokalene i sentrum av Fosnavåg tilbyr de kurs- og konsulenttjenester i Microsoft, hovedsakelig rettet mot bedriftsmarkedet. 


"Expand to new levels" er slogenet til firmaet, og betydningen av dette er utviding av erfaring og kompetanse.


– Kursene våre er alltid tilpasset den enkelte bedrift. Vi analyserer det aktuelle behovet, og gjennomfører kurs ved bedriften slik at de slipper å forflytte seg. Det er både tids- og kostnadsbesparende for kundene, forklarer Igesund. Hun forteller at Exlevel satser bredt inn mot ulike bransjer, også det offentlige. 

-Slik markedet er i dag, er det svært aktuelt å nå ut til blant annet "fiskeribransjen", og vi jobber spesielt med å nå ut til denne bransjen med våre tjenester, påpeker den daglige lederen.  


I tillegg til kurs, tilbyr Exlevel ulike konsulenttjenester innen Microsoft Office. 

- Dette kan være tjenester som rådgiving og utvikling av løsninger knyttet til Microsoft Office programvare, eller utførelse av konkrete arbeidsoppgaver med Microsoft Office som arbeidsverktøy, sier Anny Loraine Ulstein. Hun forteller at Microsoft Office er et arbeidsverktøy som blir benyttet daglig av bedrifter innen ulike bransjer.

- Det viser seg at mange ikke har kjennskap til mulighetene innen de ulike programmene og hvordan ha en effektiv bruk, sier Ulstein.


"Tilpasning" og «effektiv samhandling i Microsoft Office" er fokusområder i leveransen fra Exlevel.

 

-Dette gir stor gevinst for den enkelte bedrift i form av effektivisering og forbedring av kommunikasjon. Dette gjelder også tidsbesparelse, forbedret arbeidsmetodikk og større utnyttelse av programmene, sier de to gode kollegaene i Exlevel.


Den vesle bedriften ut mot havet på ytre søre Sunnmøre er i vekst og ser frem til å bli kontaktet for nye og spennende oppdrag. Primærområdet er Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, men de tar også på seg oppdrag for bedrifter i andre deler av landet.

Les mer...

2017-01-26 14:45

171123 MRH3

Med yrkesstolthet og ydmykhet for håndverkeryrket

Artikkel Helt siden Murmester Rolf Holm AS bygde sitt første bygg i 1945, har det gode murerhåndverket vært førsteprioritet. “Vi er en håndverksbedrift som ønsker å jobbe litt på den gammeldagse måten”, sier daglig...
171050 JMN0

Lev det gode liv i vannkanten | JM Norge AS

Artikkel Det er mange ting som gjør Porsgrunn til et attraktivt sted å bo, og det nye leilighetsprosjektet Elveparken Brygge fra JM Norge AS er intet unntak. Her kan du nyte idyllen i sentrumsnære, men rolige omgivelser....

Faktaruta

puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

DFDS_puff

DFDS Seaways

Et jobbmøte utenom det vanlige

Arkiv