164024 EL

Fokus på tilpasning innen Microsoft Office

De tilpasser sine kurs- og konsulenttjenester innen Microsoft Office til bedriftene. Mange blir overrasket over hvilke muligheter som finnes, både med tanke på kostnadseffektivisering og rapportering.

Daglig leder Therese Frøystad Igesund startet opp bedriften i 2013, og året etter ble salgs- og markedsansvarlig Anny Loraine Ulstein tilsatt. Fra lokalene i sentrum av Fosnavåg tilbyr de kurs- og konsulenttjenester i Microsoft, hovedsakelig rettet mot bedriftsmarkedet. 


"Expand to new levels" er slogenet til firmaet, og betydningen av dette er utviding av erfaring og kompetanse.


– Kursene våre er alltid tilpasset den enkelte bedrift. Vi analyserer det aktuelle behovet, og gjennomfører kurs ved bedriften slik at de slipper å forflytte seg. Det er både tids- og kostnadsbesparende for kundene, forklarer Igesund. Hun forteller at Exlevel satser bredt inn mot ulike bransjer, også det offentlige. 

-Slik markedet er i dag, er det svært aktuelt å nå ut til blant annet "fiskeribransjen", og vi jobber spesielt med å nå ut til denne bransjen med våre tjenester, påpeker den daglige lederen.  


I tillegg til kurs, tilbyr Exlevel ulike konsulenttjenester innen Microsoft Office. 

- Dette kan være tjenester som rådgiving og utvikling av løsninger knyttet til Microsoft Office programvare, eller utførelse av konkrete arbeidsoppgaver med Microsoft Office som arbeidsverktøy, sier Anny Loraine Ulstein. Hun forteller at Microsoft Office er et arbeidsverktøy som blir benyttet daglig av bedrifter innen ulike bransjer.

- Det viser seg at mange ikke har kjennskap til mulighetene innen de ulike programmene og hvordan ha en effektiv bruk, sier Ulstein.


"Tilpasning" og «effektiv samhandling i Microsoft Office" er fokusområder i leveransen fra Exlevel.

 

-Dette gir stor gevinst for den enkelte bedrift i form av effektivisering og forbedring av kommunikasjon. Dette gjelder også tidsbesparelse, forbedret arbeidsmetodikk og større utnyttelse av programmene, sier de to gode kollegaene i Exlevel.


Den vesle bedriften ut mot havet på ytre søre Sunnmøre er i vekst og ser frem til å bli kontaktet for nye og spennende oppdrag. Primærområdet er Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, men de tar også på seg oppdrag for bedrifter i andre deler av landet.

Les mer...

2017-01-26 14.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv