161034 KM161034 KM0161034 KM1

Folkelig velvære

Klinikk Matis med avdelinger i Vågsbygd og på Sørlandssenteret tilbyr alt innen helse og velvære: hudpleie, massasje, hårfjerning, vippe extensions, makeup, spraytan, negledesign og medisinsk fot- og kosmetiske behandlinger. Men viktigst er det at vi har et tilbud til de ulike segmenter i hele kundegruppen.

I mars er morsdag og Valentine’s Day overstått, men nå kommer sol og påske. Da gjenoppstår huden fra vinteren. Å bruke gode hudpleieprodukter gjør noe med deg som person. Vi er klinikken som ser deg, mener daglig leder Tora Hagen. I år feirer de 10-årsjubileum, og totalt har de to avdelingene rundt 18 ansatte. Det er godt å ha småstillinger som kan dekke kveldsvaktene, for det er ikke alle kundene som kan komme på dagtid.

– Vi har kunder i forskjellige alder, og miljøet innad blir også mye bedre når vi som arbeider her, er i ulik alder og har forskjellige erfaringer. Og jeg vil ha en folkelig klinikk hvor det er plass til alle!

I de lyse, fine lokalene er rommene lydisolert slik at terapeutene kan jobbe i fred, og kundene kan føle seg ivaretatt. I begge avdelingene er det gratis parkering og fleksible åpningstider. Folk investerer i utseendet sitt og er generelt sett flinke til å ta vare på huden sin og i tillegg gir det en god følelse av velvære, mener hun. Huden er en levende organisme. På klinikken arbeider de med alle tre hudlagene, og da er det viktig å være på topp, poengterer Hagen. Akkurat nå er hun på jakt etter flere negledesignere . Og når hun ansetter, går det mye etter personlighet. Miljøet på jobb betyr mye. Det er viktig for kundene også at terapeutene trives sammen:

– Du finner klinikker mange steder, men det er vårt teamarbeid, personligheten og kompetansen til jentene som får oss til å skille oss ut i forhold til mange andre. Vi støtter hverandre, heier hverandre frem, og gir hverandre lov til å være flinke. Vi har høy kompetanse, vi deltar på ulike fagkurs for å holde oss oppdatert innen det siste fra bransjen og er profesjonelle.

Samtidig er det medisinske kommet mer inn i dagens klinikker, med botox og restylan. Klinikk Matis har en sykepleier som kommer innom og setter sprøyter.

– Vi følger med på trender og gir kundene våre nye muligheter. Vi har folk som tar turen innom bare for å ta en kopp kaffe fordi de trives så godt. Det finnes ikke noe bedre enn å komme inn hit, fikk vi høre fra en kunde!, forteller Tora Hagen.

Les mer...

2016-03-07 15.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Klinikk Matis
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      38 03 33 70
    • Adresse:
      Sørlandssenteret:
      Barstølveien 29
      4636 Kristiansand
      Vågsbygd:
      Kirsten Flagstads vei 42
      4620 Kristiansand
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv