154016-Lysthuset

Forlenger sommersesongen

Lysthuset uterom AS lar folk komme nærmere naturen ved å skreddersy uterom for alle anledninger. Slik oppfyller de folks drømmer om en forlenget utesesong.

   – Våre kunder er dem som vil forlenge utesesongen og for dem som ønsker å bruke uterommet mer, forteller salgs- og markedsansvarlig i Lysthuset uterom AS, Ole Martin Stormo.

Lysthuset uterom startet opp bedriften i fjor sommer, og tilbyr i dag et bredt sortiment av uterom, vinterhager og hagestuer.
   – Vi ønsker å levere av høyeste kvalitet og med største presisjon. Designmessig skal uterommet være en hevelse av utseende av huset. Vi er opptatt av at ingenting skal klines på, men at alle produkter vi bruker skal høyne komforten både i hjemmet og i uterommet.

Firmaet tilrettelegger uterom for både eneboliger, hytter, rekkehus og fire- eller tomannsboliger. Firmaet har også laget uterom spesialtilpasset takterrasser.
   – Mange av våre kunder har lenge tenkt at de ønsker et uterom hvor de kan sitte når det regner og blåser. Når kunder kommer til oss, har de gjerne med seg skisser av hva de ønsker seg, og vi kommer dem i møte med konkrete løsninger. Alt vi gjør er tilpasset kundens drømmer og ønsker.

Noen kunder ønsker tak og vegger i glass, mens enkelte ønsker en mer lukket løsning. Firmaet tar mål av utearealet og sender det til ekspertisen i Sverige, som utarbeider uterommet i tråd med kundens ønsker og behov.
   – I samtale med kunden er vi opptatt av å spørre hva kunden skal bruke rommet til. Her kan kunden selv velge om en vil ha et stort rom hvor en kan servere middag i januar måned, eller om behovet er mindre og for færre mennesker, sier Stormo, før han legger til:

   – Vi skreddersyr uterom for enhver anledning og for ethvert forbruk.

I løpet av i underkant et driftsår i Norge har Lysthuset uterom AS utvidet, og skaffet kontorer i både Drammen, Skjetten, Tønsberg og Narvik.
   – I Sverige har uterom vært et konsept over lengre tid, og vi så et marked for dette også i Norge. Vi ønsker i årene fremover å utvide bedriften, men da fortrinnsvis i kyststrøkene i Norge – der ser vi størst behov, sier Thomas Løvgren, distriktsansvarlig i Vestfold.


Les mer...

2015-08-31 13.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv