156018156018 TB156018 TB0156018 TB1

Fornuftige boliger til en fornuftig pris

Den store kapasiteten innen utvikling av større boligområder har gjort Team Bygg på Bryne til en ettertraktet partner for både private og offentlige eiendomsutviklere. Bedriftsfilosofien er utformet med tanke på dem som skal ha råd til å etablere seg.

Siden oppstarten i 1986 har de utviklet seg til å bli en viktig aktør i boligmarkedet i Sør-Rogaland, omsetter i dag for opp mot 300 millioner, har 40 ansatte, og ønsker å tilby det kjøperen har råd til.

– Vår filosofi er at vi vil ha kjøperne vekk fra leiemarkedet og inn på eiersida. Det er en investering for deres egen fremtid. Å komme inn på boligmarkedet er tøft, og vi har lagt oss på et edruelig nivå for at førstegangsetablerere og barnefamilier skal kunne kjøpe en bra, funksjonell bolig. Her på Bryne har vi boliger rekkehus fra 2,8 millioner – 3,4 mill avhengig av beliggenhet, forteller Morten Moene, salg og markedsansvarlig i Team bygg.

Som hovedentreprenør går de inn og kjøper tomter hvor de ser potensiale. Prosjektkoordinatorene finner boligløsningene, deretter kommer arkitektene, og allerede når byggeskiltet er kommet opp, melder interesserte boligkjøpere seg. Akkurat nå er Kleppevarden bedriftens hjertebarn. Her har de allerede begynt å bygge – og selge. Det er Jærens beste tomt når det gjelder utsikt og boligtypeplassering, mener Olav Nesvik, prosjektansvarlig og fagleder.

– Kleppevarden er i nærheten av byen, men samtidig landlig, barnevennlig med store flotte lekeplasser. Der har vi 120 boenheter og boliger etter de nyeste kravene. I de andre prosjektene tilbyr vi også mye rekkehus, en del boliger i kjede, fra ca. 100-150 kvadratmeter.

Varmepumpe er standard. Team Bygg er bevisste på at miljø settes først. De er knallharde på miljø og HMS – og stolte over håndverket. Team Bygg retter seg hovedsakelig mot privatmarkedet, men har også en del næringskunder. De har også solgt til kommunen. Neumann har vært en trofast leverandør i mange år. Selv er de en viktig sponsor i nærmiljøet, både innenfor idretten – og utdanningen:

– Per i dag har vi fem lærlinger. Det er en kvalitet og en ressurs i bedriften, smiler Nesvik.

Les mer...

2015-12-18 16.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv