Fra bensinstasjon til energistasjon

Velkommen til miljøvennlige Mortensrud Bilsenter. Her står hyggelige ansatte på pletten for å gi deg og bilen din alt dere trenger.

Lars Gunnar Svendsen har jobbet i Shell-systemet siden 1990, og stortrives. I 2005 ble han retailer, og siden har han driftet flere stasjoner. I dag er Mortensrud Bilsenter Norges største Shell bensinstasjon på volum.


– Kundene våre kan forvente en stor, ren og fin butikk med hyggelige ansatte. Det er medarbeiderne bak kassa som utgjør forskjellen, og på Mortensrud er vi kjent for god stemning. Vi er en komplett stasjon som tilbyr både selvvask og en rask støvsuger som tar to biler samtidig. I tillegg har vi strøm og propan, og ellers alt man trenger til bilen.


I høst ble stasjonen kjøpt opp av St1, og det nye eierskapet har allerede slått positivt ut. Særlig på det grønne feltet, for St1 er opptatt av å ha en miljøvennlig profil. Fra og med i sommer tilbyr de sin egenproduserte biodiesel på utvalgte Shell-stasjoner i Oslo-området. Shell vant også Svaneprisen i fjor, og har Svanemerkede vaskemidler på alle sine bilvask-stasjoner.


– Og nå til påske åpnet vi vår nye ladestasjon for elbil. Det er veldig gøy, og vi har utrolig mange fornøyde kunder. Beliggenheten vår er optimal, for her står mange i kø på vei inn og ut av byen. Da er det perfekt å komme innom og lade. Med ladestasjonen har vi endret profileringen vår fra bensinstasjon til energistasjon.


En annen fordel med Shell, er at de er en av de få kjedene som fortsatt tilbyr 98 oktan. Med V-power drivstoff på en bensinbil renses motoren slik at bilen får en jevnere gange. Resultatet blir redusert bruk av drivstoff, mer effekt og bedre akselerasjon.


– Jeg har forventninger om at vi skal vokse, og nå renoverer vi uteområdene for å gjøre det mer koselig.

Les mer...

2016-06-14 16.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Mortensrud Bilistsenter
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    22 62 10 21
  • Adresse:
    Dalsåsen 4
    1285 Oslo
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv