Fra finsnekring til Byggmester.

Mestekutt AS i Skien startet opp våren 2013 etter å ha vært ansatt og holdt på med prosjektledelse i noen år. Tor-ole Johnsen flyttet sørover 2005. Med Mesterbrev og som Byggmester innenfor tømrer/snekkerfaget utfører han renoveringsjobber, påbygg, tilbygg, nybygg av hytter og hus, garasjer, tak, montering av dører og vinduer, rekkverk, balkonger, platter og kjøkken. Gjør også blikkenslagerarbeid.

Etter to år i området begynner han å bli et kjent navn i bransjen med sine mange gode referanser. Opprinnelig begynte han i 1985 som snekker (hadde sommerjobb og deltid på et snekkerverksted siden 1982) i Honningsvåg i Nordkapp Kommune, før han året etter startet for seg selv. Videre ble det både firma med 5-6 ansatte, og da han i 2005 flyttet sørover, var det både for å være med i TV-serien Ekstrem Oppussing og for å søke nye utfordringer i mitt yrke. Markedet er hovedsakelig privatpersoner, og Facebook er et godt utstillingsvindu med dokumentasjon/bilder på prosjekter – og mange likes.
   – Det går mye i renovering, etter isolering av hus, garasjer og tak. I nord bygde vi blant annet hoteller, sanitærbygg, hus og hadde litt oppdrag innen forsvarsbygg. Vi var også med og bygde oppe på Nordkapp da de holdt på for fullt med oppgradering, forteller Johnsen.


Selv om han utfører det meste av jobben selv, har han ingen problemer med å være underentreprenør i byggeprosjekter. Dessuten utvides både kompetanse og fagområdet: Akkurat nå tar han takstutdanning gjennom Byggmesterforbundets takstskole. Dermed vil han også kunne tilby å ta skadetakst og boligsalgsrapporter. Fremdriftsplanene omfatter også utvidelse av arbeidsstokken.


Selv med flere store bygg og hus bak seg er det er det liksom finsnekringen som er hjertebarnet. Kanskje naturlig nok, siden det var det han begynte med i Finnmark.
   – Akkurat slik finsnekring, slikt pirkearbeid som tar tid, det liker jeg. Det er da man virkelig ser resultater, at det blir fint – og det er da man får tilbakemeldinger fra kundene om at de er fornøyd med jobben. Det gir mye smiler Johnsen.


Les mer...

2015-08-31 12.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv