152109-Green Future

Fra idé til produkt

Har ditt foretak en god idé eller et prosjekt som trenger gode råd? Green Future er et kompetanseselskap som tilbyr rådgivningstjenester innen produktutvikling, markedsintroduksjon og finansiering til små og større bedrifter.

Det forteller Sivilingeniør Jan Otto Reimers, som driver Green Future med fem ansatte. Firmaets styrke er deres samlede kompetanse og erfaring gjennom mange år med produktutvikling og finansiering. I tillegg har Green Future en stor bredde i sine prosjekter, og et stort internasjonalt nettverk.

– Jeg har selv jobbet mange år i forskjellige bedrifter med produktutvikling og internasjonalisering, og har bygd opp mye kompetanse som jeg gjennom Green Future videreformidler til andre bedrifter, forteller Reimers som har erfaring fra en rekke bedrifter innen elektronikkindustri, fornybar energi, Subsea teknologi og mekanisk industri.

Green Future sine kunder får råd om strategi, produktutvikling, markedsintroduksjon og finansiering.

– Ikke alle virksomheter kjenner til de finansieringsmulighetene som finnes. Vi hjelper til med å identifisere muligheter og søke finansiering fra det offentlige virkemiddelapperatet. Det kan være gjennom ordninger i Forskningsrådet hvor spesielt Skattefunn er aktuelt for mange, Demo2000, Innovasjon Norges programmer, Enova, Eurostars og også andre internasjonale programmer. Vi har oversikt over de forskjellige programmene og bidrar med råd og veiledning i søknadsprosessen!

Green Future har mye erfaring med å vurdere selskapers finansierings muligheter og det å finne fram til et utviklingsløp som er hensiktsmessig for et produkt. De bidrar både i forhold til råd om effektiv utvikling og finansiering.

– Vi bidrar også med å etablere samarbeid mellom bedrifter for utvikling av produkt og finansiering. Vi hjelper med å identifisere samarbeidspartnere både i Norge og internasjonalt, vi har et godt nettverk både i Europa, Asia og USA, avslutter Reimers.

Les mer...

2015-04-10 09.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv