152029-Statoil Lyngdal

Fra minst til størst!

Det har gått bare én vei for Statoil Lyngdal de siste årene, og det er oppover. Fra å ha vært den minste, er stasjonen i dag den største i Lyngdal. Dette er takket være dyktige medarbeidere og en porsjon god, gammeldags stahet, i følge innehaver Timmy Gundersen.

Han overtok driften for 12 år siden, og fire år senere ble han i tillegg innehaver av Statoil-stasjonen på Vigeland. Gundersen sier at det har vært en tøff, men veldig lærerik tid.

– Stasjonen var den minste i Lyngdal da jeg overtok. Siden den gang har vi tredoblet omsetningen, så nå er vi den største i Lyngdal! Det skyldes helt enkelt god, gammeldags stahet, og at man har hatt et ønske om å få det til. I tillegg har vi hatt veldig flinke medarbeidere.

I Lyngdal er det bilvask som utgjør en stor del av omsetningen. Nylig investerte de i en ny vaskemaskin, så nå kan de tilby sine kunder det aller beste innen bilvask. Gundersen forteller om en maskin som er mer skånsom mot bilen enn håndvask med slange. Kunder som ønsker det kan registrere seg og få hver sjette vask gratis.

– Vi satser stort på bilvask, og har hatt en kjempeøkning der. Responsen har vært veldig god. Ellers satser vi mest på mat, men vi skifter fortsatt lyspærer og vindusviskere også. Jeg synes det er viktig å tilby dette, og vi ser at kundene blir veldig fornøyde når de kan få hjelp til slike ting. Gjennom en avtale med Hertz kan vi også tilby bilutleie. 

Statoil Lyngdal er først og fremst til for å betjene de faste, lokale kundene. Åpningstiden er fra kl. 07 til 23, og Gundersen har totalt 18 medarbeidere fordelt på Lyngdal og Vigeland.

– Arbeidsmiljøet er viktig, og det er en god tone både de ansatte i mellom og mellom de ansatte og kundene. Statoil er markedsledende i Norge, men det er stadig konkurranse, så vi må hele tiden være skjerpet. Det er veldig viktig at kundene er fornøyde når de går ut døra, og det er vårt mål.

Bedrifter kan få tilbud om firmakort, eller få direkte rabatt på pumpeprisen ved å bruke vanlig bankkort. Det nye her er at man også får rabatt på vask. Statoil Lyngdal har ellers gode avtaler med Coop og NAF, slik at kunder med medlemskort fra disse får rabatter hos Statoil.

– Når vi har ekstra midler til gode, bruker vi dette på å pusse opp og å holde stasjonene moderne og fine. Statoil Lyngdal blir nok værende slik den er i dag i årene som kommer, og målet er helt enkelt å ha en fin stasjon.

Les mer...

2015-04-07 08.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Statoil Lyngdal
  • www.statoil.no
  • Telefon:
    38 34 56 75
  • Adresse:
    Statoil Livold/Lyngdal
    Grøndokka 24
    4580 Lyngdal
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv