153007 KD

Fører de gode familietradisjonene videre

Familieforetaket Kjeldaas AS i Sande i Vestfold startet i det små, men har siden etableringen i 1971 bygd opp en sunn og solid drift. De har vært Gaselle-bedrift fem år på rad, og har spesialisert seg på arbeider med infrastruktur for stat og kommune.

Det var faren og bestefaren til daglig leder Thor Ambjørn Kjeldaas som startet det hele. I mer enn 25 år drev de kun med klargjøring for asfaltering og betongarbeider, men så i 1997 kjøpte de sin første gravemaskin.

   – Etter at vi begynte med graving i 1997, har det bare økt på. I 2009 bestemte vi at vi ønsket å være hovedentreprenør i stedet for å virke som underentreprenør. Frem til da hadde vi leid oss ut på timesbasis, og jobbet under andre. Da vi så tok steget opp og ble hoved entreprenør, ansatte vi medarbeidere i administrasjon og siden har omsetningen økt veldig, forteller Thor Ambjørn.

Kjeldaas AS jobber for det meste med infrastruktur for stat og kommune. Hovedtyngden ligger på vann og avløp, med dertil oppbygging av veier og plasser. I 2012 utvidet de tjenestene med såkalte NoDig løsninger, og startet med rørfornying. Der har responsen for Sande-bedriften vært veldig god. Etterslepet på fornying av gamle rørsystemer i Norge er formidabelt, forteller Thor Ambjørn, og dette er et ledd i VA-satsingen deres. På spørsmål om hva kundene gir gode tilbakemeldinger på, fremhever han kommunale vann- og avløpsanlegg samt rørfornyingen.

   – Og den tradisjonelle biten med forarbeide og klargjøring for asfaltering og betongarbeider, det mener jeg vi er eksperter på. Vi har også fått en velfungerende administrasjon med utrolig dyktige medarbeidere til å håndtere dokumentflyten i prosjektene, noe offentlige byggherrer krever i større grad enn tidligere.

Staben består i dag av drøyt 50 dyktige menn og kvinner, men Kjeldaas nøler ikke med å leie inn ekstra arbeidskraft i hektiske perioder. Nedslagsfeltet deres dekker en stor radius på én times kjøring fra Drammen, og omfatter deriblant Tønsberg, Røyken, Asker og Bærum. Med godt fylte ordrebøker for 2015, ser fremtiden bra ut for Kjeldaas AS.

Les mer...

2015-06-09 14.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv