Full bilpakke hos Eidsvåg Auto

Å påstå at kundene får «full pakke» hos Eidsvåg Auto i Åsane er ingen overdrivelse. Her har de både bilverksted, lakkeringsverksted og karosseriverksted. Eidsvåg Auto er det eldste frittstående verkstedet i Åsane, og utfører også service på de aller fleste bilmerker.

Svein-Gunnar og Thomas Raknes, far og sønn, eier begge 50 prosent av bilfirmaet som opprinnelig ble startet i en garasje i Åsane på 1950-tallet. Første del av dagens lokaler ble påbegynt i 1962, og samme år ble det godkjent som bilverksted. Siden har firmaet hvert gjennom flere utbygginger. Siste gang var i 1979, da lakkering- og karosseribiten kom på plass. De kjøpte firmaet i 2000.
  – Vi tilbyr service på de aller fleste bilmerker, men holder oss unna biler på over 3,5 tonn, samt camping- og varebiler som er ekstra høye. Ellers har vi utstyr til å gjøre det aller meste som man kan få gjort på et bilverksted i dag, forklarer Svein-Gunnar, som er daglig leder.


Prismessig har de et mål om ligge litt lavere enn merkeverkstedene der ute. Det får de til ved å operere med en billigere timepris, og ved at de ofte bruker rimeligere originaldeler som de får fra utvalgte leverandører. Eidsvåg Auto kan ikke garantere at de alltid er billigst, men historien viser at de ofte er det. Med en ventetid som gjerne ligger på kun et par dager, kan de også se på bilen din rimelig raskt. Det setter kundene stor pris på.
  – Hos oss får du utført arbeidet av hyggelige folk for en billigere penge sammenliknet med et merkeverksted. Ring oss, og du får rask og korrekt hjelp til avtalt pris. Skulle det vise seg, etter at vi har undersøkt bilen, at jobben blir dyrere enn antatt, ringer vi kunden og spør om han fortsatt vil ha jobben utført, understreker Thomas.
 

I dag har Eidsvåg Auto AS én lærling og 12 dyktige ansatte, mange av dem med lang erfaring. I fjor hadde de en medarbeider som gikk av med pensjon etter å ha jobbet i firmaet i over 40 år. Det sier litt om hvilken erfaring som sitter i veggene her.
  – Service kanskje det viktigste for oss som firma. Det går på den servicen du får når du ringer og måten du blir tatt imot på som kunde. Service er alfa og omega, understreker far og sønn Raknes.

Les mer...

2015-01-22 11.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv