161052 TD

Full rulle i 2016 hos Toyota Drammen AS

Hos Toyota Drammen AS er stemningen god. Året 2016 har begynt svært godt for den anerkjente bilforhandleren, og enda er det mange nyheter og spennende modeller i vente.

Salgssjef Petter Moholdt forteller om pangåpningen de har fått med lanseringen av den nye RAV4.

– Året har begynt meget bra, og vil fortsatt bli spennende. Nylig ble vi ferdig med den første lanseringsperioden for RAV4, og det ble en suksess. Det ble solgt cirka 1500 biler på landsbasis før bilen kom, og Toyota Drammen AS nærmer seg 100 kontrakter. Dette er hovedsakelig på RAV4 hybrid firehjulstrekk, men vi har også RAV4 tohjulstrekk, som har de samme hestekreftene og er den samme bilen, bortsett fra at den trekker på forhjulene.

Hos Toyota Drammen AS har de merket at det er mange som velger tohjulstrekken fremfor firehjulstrekken. Mye av grunnen skyldes at tohjulstrekken er inne på lager, mens den nye firehjulstrekken har levering først i juni. Sistnevnte har rett og slett solgt i et så stort antall at de ikke har klart å dekke opp etterspørselen.

– Og Toyota-kundene er ikke vant til å måtte vente. Men det er jo heller ikke alle som trenger en firehjulstrekk, og derfor er RAV4 hybrid med tohjulstrekk et godt alternativ. Den har i tillegg god fremkommelighet, og er en høy og god bil som leveres med det samme utstyret, sier Moholdt.

– RAV er ikke plug-in. Alt er trinnløst, og den trenger ingen ekstern lading da den lader seg selv. Kunden slipper å tenke på noe som helst, for bilen velger helt selv når den skal gå på strøm, når den skal gå på bensin eller en kombinasjon av begge disse, legger salgskonsulent Roy Tommy Vekseth til.

Premieredagen er for lengst er over, men Moholdt og Vekseth vil fortsette å jobbe med RAV4 i tiden som kommer. De har stor tro på RAV4 vil forbli en suksess ut hele 2016, så dette blir et viktig ben for dem å stå på. I tillegg har de mange andre modeller som gjør det godt, som Yaris og Auris.

– Disse hybridene lever i beste velgående, og selger som de skal. Toyota er nå på fjerde generasjon hybridteknologi, og har drevet med hybrid i snart 20 år. Vi får mange spørsmål om dette med plug-in, men for oss er det hybrid som er teknologien, og det er dette vi kan. Våre hybrider har en bensinmotor som lader batteriet, og resten styrer seg selv. Vi har plug-in også, men vi mener at det er hybrid som er best. Det er klart at i gitte tilfeller så har plug-in noen fordeler, men det er den tradisjonelle hybriden vi har tro på.

Og da har de mye til felles med kundene sine. Jamfør målinger er det nemlig hybrid-kundene til Toyota som også er de mest fornøyde. Moholdt understreker at de er veldig stolte over å ha så mange fornøyde kunder, og at dette er noe de jobber for hver eneste dag.

– En annen modell som er viktig for oss, er Avensis. Den ble lansert i fjor, og her får man mye bil for pengene. Avensis er en stor familiebil med mye utstyr. Man kan få den med konvensjonell bensinmotor, men ellers er den nå den eneste Toyota-modellen som fortsatt kan leveres som diesel. Diesel faser vi nå ut, og det blir ansett som gårsdagens teknologi. Nå er det hybrid det går på, og neste steg er hydrogen. Vi tror at hydrogen er fremtiden, enten det blir om to eller fem år, og der har vi allerede Mirai på plass.

Videre utover i året blir det først lansering av en ny Proace på forsommeren. Den vil komme i tre forskjellige størrelser, og også i en personbilutgave. Ellers er det mange hos Toyota Drammen AS som gleder seg veldig til slutten av året. Da lanseres modellen CHR som en crossover, med firehjulstrekk og som hybrid. Og så må vi ikke glemme en helt ny Hilux pickup som kommer i august.

– Hilux er jo en legende som har levd i 10 år. Nå skal den fornyes og få enda mer personbilkomfort, men samtidig beholde holdbarheten og driftssikkerheten. Så ja, det er mye som skjer, og det blir ikke noe slaraffenliv i 2016 heller!

Les mer...

2016-03-01 15.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Toyota Drammen AS
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    32 23 46 00
  • Adresse:
    Ingeniør Rybergsgt. 108
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv