152031-Buskerud Dykkerservice152031-Buskerud Dykkerservice2

Gaper over alt som er under vann

Buskerud Dykkerservice AS har holdt til på Kongsberg i 27 år. Oppdragene har foreløpig vært rettet mot faste kunder, men nå søker dykkerfirmaet nye utfordringer.

– Vi har spesialisert oss på innlandsdykking, og utfører det meste innen inspeksjons- og arbeidsdykking, forteller Morten Sivertzen, daglig leder i Buskerud Dykkerservice AS. 



Firmaet som holder til i Kongsberg utfører en rekke tjenester for oppdragsgivere over hele Østlandet. De legger blant annet kabler, sjøledninger og utfører også stålarbeid og vedlikehold under vann. 

– Det finnes mange gode dykkerselskaper der ute. For oss har det vært viktig å finne vår nisje. Vi har derfor satset lite på sjø, og har heller elver og dammer som vårt hovedfelt, sier han.  


Etter lang erfaring som sportsdykker startet Sivertzen dykkerfirmaet i 1988, og har i dag elleve sertifiserte dykkere i staben. Dykkerne utfører oppdrag for blant annet entreprenører, kraftselskaper og kommuner. 



– Over tid har vi etablert en solid plass i markedet og har i dag mange gode samarbeidspartnere. Vi kan derfor levere det som trengs av materiell, verktøy, maskiner og utstyr til de oppdragene vi får. 



I en årrekke har firmaet utført oppdrag for faste kunder, men Sivertzen trekker frem at de ønsker ny utfordringer i året som kommer. 

– Vi har fått tilbakemeldinger på at vi er en seriøs bedrift med gode instruksjons- og HMS-rutiner. I tillegg er vi opptatt av å finne løsninger på praktiske problemer sammen med oppdragsgiver, sier Sivertzen.

Les mer...

2015-04-07 09.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv