Gevinstene ved god helse

I en travel hverdag blir god mental og fysisk helse stadig viktigere, både hjemme og på arbeidsplassen. Det kan Katrine Gulbrandsen Nilsen bidra til. Med Sans/Balanserommet i Drammen tilbyr hun blant annet yoga, pustetrening og meditasjon, samt kurs og coaching, til både privatfolk og næringsliv.

– Med litt større fokus på individets helse, både mentalt og fysisk, vil for eksempel sykefraværet kunne gå betydelig ned. Yoga og mental trening er med å styrke helsen på alle plan. Så jeg tror at bedrifter kan ha stor nytte av mer bevissthet rundt disse tingene, understreker Katrine.

Hun driver i dag Sans/Balanserommet, en kombinasjon av yogasenter og klesforretning. Det er et unikt konsept, hvor alt til syvende og sist er rettet inn mot at folk skal få det bedre med seg selv, og dermed også få energien til å yte best mulig i både hverdag og jobb.

– På Sans/Balanserommet tilbyr vi yoga for alle. Både for de som aldri har prøvd det før, og for de som har god erfaring med det. Vi veileder også mye innen meditasjon, som en del av yogaen. Det handler om å finne en sterk indre ro. For mange kan det være et solid verktøy i hverdagen, sier Katrine.

Hun legger også stor vekt på riktige pusteteknikker. Mange av oss sitter i dag mye foran skjermen, vi får vondt i albuer og skuldre, og pusten blir låst. Men med enkle grep kan du lære deg å puste riktig – og dermed også redusere stressnivået og isteden finne en egen ro i alle situasjoner.

– Det handler om gode følelser. Og har du gode tanker, så har du gode følelser.

Les mer...

2014-11-27 10.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Sans Balanserommet AS
  • www.sansochbalans.se
  • Telefon:
    999 537 421
  • Adresse:
    Schwenckegata 5
    3015 Drammen
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv