Gitterexperten AS garanterer gode produkter

Gitterexperten AS i Hokksund har eksistert i fem år, men innehaver Aage Holtan har vært i bransjen i over 20 år. Han har tykt med erfaring og kunnskap om gitter og porter. Med Gitterexperten er Holtan i dag en landsdekkende leverandør av sine produkter

Kundene er i hovedsak totalentreprenører som er engasjert til utførelse av større prosjekter, som for eksempel kjøpesentere. Holtan forteller at Gitterexperten AS ikke bare får gode tilbakemeldinger på sine produkter, men at de også er dyktige på både montering og service. 
   – Av produktene vi tilbyr går rullegitter hovedsakelig til kjøpesenter og butikker. Det er volumvaren. Ellers kan vi levere alle type gitter også for privatmarkedet. Vi leverer og produserer også smijernsgitter til vinduer og til fasadesikring. Ellers leverer og monterer vi garasjeporter, industriporter og brannporter til næringsbygg. I selskapet er det to ansatte, Aage Holtan og Annar Hansen.

 Hansen er for øvrig glassmester, noe som gjør at firmaet også påtar seg oppdrag innen glassarbeider. Bedriften ligger i Hokksund hvor de produserer alt av gitter. Opp gjennom årene har selskapet utviklet solide produkter som bedriften står inne for. Gitterexperten har et gjennomtenkt system som fungerer godt. 
   – Styrken vår er nettopp det at vi produserer gitterproduktene våre selv. 

Nå er det også betydelig byggeaktivitet i områdene rundt Drammen, Kongsberg og Asker. Det lover godt for produktene fra Gitterexperten AS. Og jo flere større prosjekter Holtan er med på, jo bedre kjent blir selskapet hans. I dag er Gitterexperten AS i ferd med å bygge opp en bred kundekrets. Det gir mange god bein å stå på også inn i fremtiden.
Les mer...

2015-01-20 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv