156015 HB

Glassklar service

Med den utstilte bilen på taket ligger Hurtigruta Carglass som et landemerke ideelt plassert ved innfartsåra til Bryne. Her kan du nyte kaffen mens bilen din blir klargjort – eller bli kjørt på jobb og hente bilen på retur.

Hurtigruta Carglass er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass og betjener mer enn 65 000 kjøretøyeiere hvert år. Daglig leder ved avdelingen på Bryne, Steinar H. Bø, kan sammen med sine to montører trygt skryte av servicen de tilbyr private og bedriftskunder.

– Vi har kunder som leverer bilen her om morgenen – da kjører vi dem på jobb og henter dem etterpå, eller de kan få låne bil her. Vi tar også all kommunikasjon og papirarbeid med forsikringsselskapet. Ved et eventuelt ruteskift betaler du kun en egenandel.

Hurtigruta Carglass kan reparere en frontrute med steinsprut på alle merker, modeller og årsmodeller kostnadsfritt for kunden hvis bilforsikringen dekker glasskader. Det påvirker hverken forsikringspremien eller bonusen. De fikser alt papirarbeidet – det er bare å komme med bilen, forklarer Bø.

– Vi har bedriftsavtaler og tilbyr fast kontroll av bilene på parkeringsplassene mens folk er på jobb! Vi kan også hente bilen på arbeidsplassen etter avtale, om det er nødvendig. Ved reparasjon av steinsprutskade eller skifte av frontrute, støvsuger vi bilen, rengjør alle vinduene og vasker døråpningen. Servicen skal skille oss fra de andre. Da er det viktig å være behjelpelig.

Han viser frem en typisk steinsprutskade. Slik reglene er i dag, kan man også fikse en skade som er i synsfeltet, men kravet er at det synlige merket etterpå ikke skal være større enn 10 mm. Bø gir følgende råd når man får en steinsprutskade:

– Sett gjerne en tapebit over, slik at du ikke får så mye forurensing i innslagspunktet! Dess renere skaden er, dess finere blir det når man reparerer. Og selvsagt: Det gjelder å få den reparert så raskt som mulig, smiler han.

Les mer...

2015-12-18 13.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv