God helse med osteopati

Osteopati er en behandlingsform som ennå ikke er så godt kjent i Norge. Det ønsker Aurélien Serres å endre på. Gjennom Sandefjord Osteopatiske Klinikk behandler han et bredt spekter av symptomer og plager, på både voksne, spedbarn og dyr.

Serres åpnet Sandefjords første fulltidsklinikk for osteopati tidligere i år. Han har mastergrad i osteopati fra en av Europas mest anerkjente skoler, og har i tillegg studert osteopati for hester og hunder.
  – En fordel med osteopati er at du som behandler bare trenger et rom og en benk. Osteopati er medisin hvor du bruker kun hendene på pasienten for å behandle en tilstand. Dette gjør man ved å se på hele kroppsstrukturen, og alle forbindelsene som kan eksistere mellom organene og skjelettet og mellom musklene og skjelettet. Det innebærer mye observasjon, og man stiller mange spørsmål første gang man møter pasienten, forklarer Serres.

På listen over lidelser som Serres behandler, finner vi akutte smerter, subakutte smerter, kroniske smerter, muskel-, skjelett- og leddplager, migrene og hodepine, isjias, prolaps, mage- og fordøyelsesproblemer, kolikk. Han behandler også spedbarn, og tilbyr gratis sjekk av nyfødte barn på 0-3 måneder. Konsultasjoner og behandlinger kan bestilles via hjemmesiden.
  – Jeg kan også behandle hormonforstyrrelser og stress. Det er likevel viktig å understreke at vi ikke kan kurere alle plager vi behandler, men at vi kan redusere smertene og gjøre hverdagen lettere for folk, sier Serres.

Han legger vekt på ærlighet overfor sine pasienter. Det innebærer at han i hvert enkelt tilfelle er tydelig på hvorvidt osteopati kan være til nytte eller ei. Men det er ingen tvil om at mange nordmenn kan ha nytte av et besøk hos osteopaten.

Les mer...

2015-01-20 12.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv